Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevypočitatelný lupič s pistolí ohrožuje celou Prahu. Dostihne ho policie, než přibude další oběť? Ani porovnání záznamů kamer z kasina, kde lupič s kuklou zastřelil první oběť, se záběry z dalších loupežných přepadení nedávají jasnou odpověď, zda jde o jednoho či více pachatelů, a podle čeho by bylo možné ho dopadnout dřív, než bude znova střílet. Další z mediálně známých kauz v seriálu Případy 1. oddělení. (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty než se vysereš podle pravidel, tak on sejme dalšího člověka." To je sice tak trošku pravda, ale jinak je mjr. Vrána vynikající - nelže, nepodvádí, nekrade a prudí tím mjr. Korejse naprosto světově. Tentokrát navíc zabodovali kpt. Anděl vypuštěním chovného rybníka a mjr. Plíšek ukradením dítěte z pískoviště, takže já jsem si to vyšetřování zase užil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Znovu trošku slabší zápletka o tuctovém ruském perníkáři, který potřeboval z něčeho zaplatit fet, tak začal loupit. Později se přestal i kamuflovat a kluci ho vypátrali na prosté udání od bývalého vězně. Vůbec nic extra napínavého a složitého. Nicméně, několik vtipných momentek se rozhodně našlo, třeba když si Bolek hrál na peďáka, nebo když zoufalý nosáč vypustil kvůli dvěma prasatům a proutkařům rybník. Celkově však znovu nijak zvlášť dobrá epizoda. [50 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím se ještě pořád nevyřešila „vražda“ z minulého dílu, ale máme tu „lízače“ co přepadává herny a sazkové kanceláře a je blbý jak východní necky. Přestože jsem se u tohoto dílu nenudil a měl něco do sebe, poslední případy se mi líbili o něco více. Tady to místy přece jenom občas trošku skřípalo. Chmela (Vrána) začíná pomalu ukazovat, že možná nebude až takový kokot, jak jsem si o něm dosud myslel. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda přišla s dalším zajímavým případem a jako bonus přinesla nějaké ty nedodělky z předchozího vyšetřování. Výsledek těchto nedodělků mě sice příliš nepotěšil, ale ukázal mi alespoň neortodoxní vyšetřovací metodu, která sice pro svou finanční náročnost zřejmě nenajde širšího uplatnění, přesto se mi postarala o dobře zapamatovatelný zážitek, a ten u mě zase vyvolal vzpomínku na žhavení na Bejšovci. Nemohl jsem si nevšimnout, že je zásadový major Dušan Vrána skutečně zásadovým jedincem, takže je sice nadále považován za studený čumák, ale už není na rozdíl od svého přímého nadřízeného totálním kktem. Velice se mi taky líbilo, jak se operativci v terénu nerozdělují podle schopností ale podle míry úchylnosti, kterou působí na své okolí. Pátou pěticípou jsem přihodil za pohled na spolupráci jednotlivých útvarů. / Poučení: Zapáleného kriminalistu stavidla nezastaví. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Dušan dojde konečného prozření, a Korejs tak přichází o dalšího spojence, a pomalu se mu i před šéfem začíná bořit jeho domek z karet. Zatím se však nebourá Tréglovi, který se vesele směje všem do ksichtu, kdežto do smíchu určitě není těm chovným rybám :/ Tohle vše se tu odehrává na pozadí případu jistého olizovače, který si při dopadení nebojí vzít jako případné rukojmí matku s dětmi na dětském hřišti (Za mě docela dobrý tah), jenže Vašek naštěstí vypadá jako úchyl :) :) "Jé, hele, Spitfire" ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát máme dva prípady v jednej epizóde a opäť zaujímavé pátranie s výborným Polívkom. –––– My máme doma igelitek spusty! Tisíc! Protože moje žena je chytrá. Ta nechodí do toho nejbližšího obchoďáku, ale do toho, který má nějakou slevu, nějakou akci. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám ty seriály na pokračování mnohem radši než ty epizodní, takže snaha na navození případu, co se potáhne vícero díly, je u mě fakt vítána. Zároveň i sílící nevraživost mezi sympaťáky z 1. oddělení a jejich nesnesitelným šéfem Korejsem. ()

mh.mail

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70% - Opět velmi povedený díl. Nemůžu si pomoci, ale vykreslení reality práce vyšetřovatelů a operativců (do uvedení tohoto seriálu jsem vůbec netušil, že to takhle funguje) se mi moc líbí. Trik, jak zjistit, ve kterém bytě bydlí pachatel, byl ve své jednoduchosti naprosto geniální. Na první sérii se mi hodně líbilo, že šéf byl sice blb, ale ne až tak velkej a neschopnej, tady se už bohužel posouvá stále více k velkému a neschopnému blbovi. Zato vývoj postavy Dušana Vrány se mi líbí díl od dílu víc. Jen houšť a větší kapky! ()

Reklama

Reklama