Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
Z natáčení 3 - Sarah Michelle Gellar, Jason Winer, Robin Williams
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Videa (26)

Z natáčení 3 - Sarah Michelle Gellar, Jason Winer, Robin Williams

Recenze (39)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší nový sitcom této sezóny. Možná vám chvíli potrvá, než si na tento potrhlý humor zvyknete, ale stojí to za to! A po zhlédnutí celé první série musím říct, že opravdu stojí, skvělá oddychovka. Jen škoda, že seriál nedostal druhou řadu, myslím, že si to opravdu zasloužil a především Sarah Michelle si zasloužila konečně nějaký seriál, který vydrží více než jen jednu řadu, škoda. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný sitcom, jenž stojí a padá na tom, jak příliš vám sedí přehrocený a ukřičený styl Robina Willamse. Mě osobně začal štvát již v polovině první série. Tvůrci se navíc se svými nápady po čase vyčerpali a kromě sympatické Sarah Michelle Gellar toho příliš zajímavého nenabízí. Tohoto zrušeného kousku škoda není. 50% ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na současné poměry pilot hýří inteligentním humorem, dokáže z obsazení vytřískat co se dá a navrch přihodit nejvtipnější hvězdnou hostovačku za hodně dlouhou dobu. Co jen na to říct? Scénář a tvůrce David E. Kelley! Tady není třeba nic řešit a jen se pohodově bavit. Inteligentní "sitcom" tu po zrušení 30Rock bytostně chyběl, že by více než zdatná náhrada? 80% ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech jsem více než spokojený a jsem moc rád, že se na Sarah Michelle Gellar konečně usmálo štěstí protože to vypadá, že The Crazy Ones naprosto zaslouženě slaví úspěch a tak tady s námi několik sezón zůstane a to je podle mě moc dobře. Díl od dílu je tento seriál lepší a zábavnější a všechny postavy mě hodně baví. :-) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Měl jsem na jazyku něco jako "brutální zklamání", ale já to vlastně tak trochu tušil. Williamsův umíráček, nic jinýho. Tolik sentimentu, kolik se procpalo do prvních tří dílů Crazy Ones, nepamatuje celá sitcomová historie; stejně jako tak velký množství gagů, při nichž vám je herců vyloženě líto (a Robina zvlášť). Dvě hvězdičky jsou potom při takový absenci humoru (a čehokoliv pozitivního) ještě docela milosrdnym vysvědčenim. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (5)

  • V pilotním díle se objevila zpěvačka Kelly Clarkson. (iheartsarah)
  • Stanice CBS nejdříve odvysílala pět dílů tohoto seriálu a až poté se rozhodla objednat celou první sérii, která nakonec čítala dílu 22. (Yardak)
  • Pilotní epizoda byla natočena na jaře 2013. (Patw)

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama