Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
Ukázka z filmu 17
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Recenze uživatele Thomick k tomuto seriálu (1)

The Crazy Ones (2013) 

Měl jsem na jazyku něco jako "brutální zklamání", ale já to vlastně tak trochu tušil. Williamsův umíráček, nic jinýho. Tolik sentimentu, kolik se procpalo do prvních tří dílů Crazy Ones, nepamatuje celá sitcomová historie; stejně jako tak velký množství gagů, při nichž vám je herců vyloženě líto (a Robina zvlášť). Dvě hvězdičky jsou potom při takový absenci humoru (a čehokoliv pozitivního) ještě docela milosrdnym vysvědčenim. ()

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama