Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
TV spot 3
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Recenze uživatele jhr k tomuto seriálu (1)

The Crazy Ones (2013) 

Po prvních dvou dílech jsem více než spokojený a jsem moc rád, že se na Sarah Michelle Gellar konečně usmálo štěstí protože to vypadá, že The Crazy Ones naprosto zaslouženě slaví úspěch a tak tady s námi několik sezón zůstane a to je podle mě moc dobře. Díl od dílu je tento seriál lepší a zábavnější a všechny postavy mě hodně baví. :-) ()

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama