Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
Z natáčení 2 - Jason Winer, Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Kelly Clarkson, Hamish Linklater
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Videa (26)

Z natáčení 2 - Jason Winer, Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Kelly Clarkson, Hamish Linklater

Recenze (39)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Měl jsem na jazyku něco jako "brutální zklamání", ale já to vlastně tak trochu tušil. Williamsův umíráček, nic jinýho. Tolik sentimentu, kolik se procpalo do prvních tří dílů Crazy Ones, nepamatuje celá sitcomová historie; stejně jako tak velký množství gagů, při nichž vám je herců vyloženě líto (a Robina zvlášť). Dvě hvězdičky jsou potom při takový absenci humoru (a čehokoliv pozitivního) ještě docela milosrdnym vysvědčenim. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí pilotu (a zároveň posledního dílu, který jsem viděla): když jsem si před zhlédnutím pilotu četla, že se jedná o jakousi komediální verzi Mad Men, tak jsem se docela i těšila. Když přejdu spojitost s Mad Men, která je v tom, že oba seriály se soustředí na prostředí reklamních agentur, tak The Crazy Ones jsou 100x vylouhovaným šálkem Mad Men (a i to je vlastně nadsázka). Nevtipné, o ničem...ale asi nejvíc mě rozčílilo, když Sarah Michelle Gellar přesvědčovala Kelly Clarkson k nazpívání jinglu (pardon, písničky) k reklamě na McDonald's a přirovnávala to ke kouzlu rodiny a společným zážitkům...BS! ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ne moc povedená parodie na Mad Men. Jamese Wolka z 6. série sem asi přivedli, aby to všem došlo, zatímco Hamish Linklater nejspíš paroduje svou roli z druhé série The Newsroom. Robin Williams mi připadá trochu z formy a celkově by mě zajímalo, kam se z téhle komedie vytratil veškerý vtip a zůstala jen křečovitá snaha o grotesknost a zároveň přehnaný patos. Pilot - 40% ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší nový sitcom této sezóny. Možná vám chvíli potrvá, než si na tento potrhlý humor zvyknete, ale stojí to za to! A po zhlédnutí celé první série musím říct, že opravdu stojí, skvělá oddychovka. Jen škoda, že seriál nedostal druhou řadu, myslím, že si to opravdu zasloužil a především Sarah Michelle si zasloužila konečně nějaký seriál, který vydrží více než jen jednu řadu, škoda. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejprve rychlopalná extratřída a přibližně od druhé třetiny už "jen" čím dál ztřeštěnější, nezvladatelnější a pro někoho snad i nesledovatelná komedie, která nemá problém jet polovinu stopáže čirou mimózní improvizaci. Já měl ale Robina Williamse rád, takže mi jeho nahrávky s milovanou Sarah Michelle Gellar i spolehlivým zbytkem kanceláře, tedy roztomilou Lauren, přemýšlivým Andrewem i místní hvězdou Zachem, sedaly do nálady poměrně přesně. Vzhledem k oné zdánlivě zbytečné přepálenosti, kterou by si leckdo mohl splést s hloupostí, ale zrušení po první sérii chápu. Sedat si každý týden k takhle specifické zábavě byl asi nemožný úkol, díky velepříjemnému finále se ale na CBS tentokrát nezlobím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní epizoda byla natočena na jaře 2013. (Patw)
  • Stanice CBS nejdříve odvysílala pět dílů tohoto seriálu a až poté se rozhodla objednat celou první sérii, která nakonec čítala dílu 22. (Yardak)
  • Robin Williams se vrací do seriálu po neuvěřitelných 35 letech od seriálu Mork & Mindy (od r. 1978). (iheartsarah)

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama