Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá asistentka nakladateľstva v New Yorku, Flora Stanza, sa dozvie, že jej matka je dlhoročne chorá a teraz po smrti otca potrebuje rozsiahlu pomoc. Ako to, že si doteraz nič nevšimla? Z čoho bude liečbu financovať? Podporu je brata Harryho, ktorý má vlastnú rodinu, nemôže očakávať. Jediným riešením bude predať akcie, ktoré zdedila po otcovi ... Čoskoro sa jej však otvoria oči, keď zistí, že spoločnosť, ktorej akcie vlastní, je pred bankrotom. Z Flory sa stáva rozpoltená osobnosť, keď na jednej strane stojí láska a na druhej matkina budúcnosť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

deedulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda, nuda, nuda. Měla jsem to štěstí, že jsem četla knižní předlohu od Katie Fforde. Ta napsala pohodový příběh s lehkou vtipnou atmosférou. Bohužel se již film tolik nevydařil. Hlavní hrdinka Flora je sice pěkná, ale tím klady filmu končí. Je takový nemastný, neslaný a chybí mu náboj. Po prvních 10 minutách jsem měla chuť přepnout. Když jsem ale zjistila, že jsem četla knihu, jen díky tomu jsem vydržela až do konce. Byla jsem zvědavá a nakonec zklamaná. ()

blezg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku má stará paní únavovou zlomeninu stehenní kosti, načež jí pan doktor nařídil berle s tím, že smí nohy zatížit maximálně patnácti kilogramy. Koukal jsem na tu paní, jak jde o berlích a snažil se přijít na to, jak to dělá, že zatěžuje ty nohy tak málo, jak nařídil doktor. Nepřišel jsem na to, ale zase jsem se tomu od srdce smál asi půl hodiny. Je to geniální. Není nad super filmy :) ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama