Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vladimír Menšík jako televizní mechanik – amatér. Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1978. Otec Ladin (V. Menšík) má v předvečer svatby své dcery (J. Krejčíková) jedinou starost – a tou je fotbal v televizi. A to zejména k nelibosti své ženy Marie (S. Zázvorková), která horečně připravuje vše na veselku. Televize se nečekaně porouchá a on – jako televizní mechanik amatér – se vrhne do opravy přístroje. Ráno ve svatební den se ale probudí a zjistí, že nemůže najít svůj umělý chrup... A to je velká patálie. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A nemáš je v puse ??" - "Ale prosim tě !! A čim asi šišlám, ty chytrá ?? Uchem, ne ?!" ;) Sakra !! Někde jsem tu měl schovanou velice inteligentní a erudovanou recenzi suverénně té úplně nejlepší Dietlodudkovy bakalářky, byť tedy jednoznačně vůbec ne jejich zásluhou, ale dík koncertu geniálně cholerického šišly Vladimíra Menšíka.. Ale kam já ji, hergot, jenom dal ?? ;) ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nepovedená bakalářská povídka. Ne že by ti ostatní bakaláři tedy byli nějak zvlášť k popukání. Dost mi utkvělo, že Menšík, předstírajíce že nemá zubní protézu, kterou zoufale hledá, ohrnul jen tak pysky, aby vzbudil dojem bezzubého. Ale jak zároveň musel artikulovat, aby mu bylo rozumět, tak musel otevírat víc hubu a bylo vidět, že v ní ty zuby má. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to tady jeden můj kolega použil, ale já si nemůžu pomoct: "A nemáš je v puse?" "A čím asi šišlám? Uchem, ne?" Vsadil bych se, že tohle si tam pan Menšík přidal. Za mě jedna z nejlepších bakalářských povídek a bez ostychu přiznávám, že hlavní podíl na tom má pan herec, V. Menšík. Bez něj by jistě povídka byla poloviční. Jeho neuvěřitelně zábavný herecký koncert, činí z této kraťounké povídky, nesmírně silně zábavnou podívanou. Na tuhle povídku bych se mohl dívat znovu a znovu. Díky pane Menšíku! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná a absolutně nestárnoucí povídka o jedné svatbě a ztracených zubech otce nevěsty. Herecký koncert Stelly Zázvorkové a hlavně Vladimíra Menšíka. Jiřina Krejčíková v roli dcery však také nezahálí. Trochu je tu však nesrovnalost. Že se zuby ztratili se zjistilo až ráno po probuzení, ale vzhledem k faktu kde se nakonec našli je zajímavé, že si toho nikdo nevšiml už předchozí den před spaním a že otec vůbec nešišlal. Každopádně příběh pobaví i po tolika letech od svého vzniku a to je na Bakaláře co říct. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už Cimrman říkal: "Zuby - pohroma huby". A co teprve ty umělý. Taková protéza, když se ztratí, to je panečku malér. Menšík tady předvedl to nejlepší ze svého hereckého umění. A Zázvorková taky bezchybná. "Podívej se, tatínku, vono je vždycky něco zlý pro něco dobrý, dyk voni ti ty zuby byly už přece malý". ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama