Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 8 (1979) (série)


Zavazadlo (S08E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Detektivem proti své vůli... Mladí manželé (D. Syslová a J. Kaňkovský) si dali na svatební cestě do úschovy na nádraží kufr s vánočními dárky. Někdo jim však kufr vyměnil a oni mají po Vánocích. Po stopách zavazadla se vydá starý nádražák (L. Pešek), který jeho nalezení považuje za věc své cti. Na základě knížky vypůjčené z knihovny, která byla ve vyměněném kufru, se pustí do pátrání... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaplať bůh, že takoví lidé tenkrát byli. Dneska by nad tím otrávený důchodce mávl rukou a poslal by manžele do prd.le. Na druhé straně neměli tehdejší důchodci tolik zábavy a tak se z nudy mohli vydávat i do neuvěřitelného pátrání. O dost neuvěřitelnější je, že za policii tuto práci musel vykonat obyčejný člověk. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na železnici byl vždycky pořádek. Jenže i mistr tesař se utne. A proto Ladislav Pešek jako umíněnej ajznboňák na penzi mašíruje po zasněžených kopcích, aby vypátral nenechavého lapku a očistil své jméno a pověst národního dopravce. Tradiční bakalářský brak. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch neobyčejnějších a naprosto nevtipných bakalářských povídek, které jsem kdy viděl. Lála Pešek se stal hříčkou příběhu a chodí odnikud nikam, aby našel kufr, který on (???) špatně vydal úschovny na vlakovém nádraží. No hlavně že je v penzi a má režijku, se kterou jezdí se slevou. Zcela nezajímavé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama