Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou prázdniny, mladí se radují, ale rodiče mají starosti... V povídce, kterou napsal a rovněž režíroval Antonín Procházka, se rodiče loučí se synem, vzorným vysokoškolským studentem, který dělá zkoušky na první termín, do hospody nechodí a ani přítelkyni ještě nemá. Odjíždí na měsíc na letní pobyt kdesi v lesích. Jenže ve skutečnosti chce trávit klidné chvíle se svou dívkou. A hned ve vlaku za dobrodružstvím se jedno přihodí – byl okraden mimo jiné i o otcův památeční fotoaparát. Jak rodiče všechno tohle přijmou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na dobu vzniku povedený bakalářský příběh, nejvíce ovšem díky vedlejším postavám maminky, tatínka a souseda. Je to jináč, škoda, tatínku. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dal bych o hvězdičku navíc, kdyby nejlepší na celé povídce nebyl rozhovor mezi mladými a rodiči. Zbytek je slabší. Ale tuhle konverzační genialitu Antonín Procházka umí. Viděl jsem již několik jeho divadelních představení, které sám nejen napsal, ale i režíroval a nebyla taková, která by se mi nelíbila. Simona Stašová navíc ty překvapené výrazy umí, podobně hrála v Pelíšcích. Mladá Andrea Elsnerová taky nezklamala. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama