Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takija Gendži odmaturoval, odešel ze školy a nyní je na někom dalším, aby se dostal až na „vrchol potravního řetězce Suzuranu". Opět se začínají rozjíždět boje, obzvláště s příchodem nových studentů. Mezitím, co se řeší boje uvnitř školy, se pomalu schyluje i k bojům mimo ni – s technickou školou Kurosaki. (Zíza)

Recenze (11)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první dvě Miikeho epizody. Toyodův styl působí svěže a skoro než Crows Zero připomene spíš špičkové Blue Spring. Toyoda lehce ubral na akci, výrazně ztlumil over-the-top, který u Miikeho fungoval tak napůl a neexistujícím zápletkám vdechl aspoň trochu hloubky. Postavy proti předešlé generaci trochu ztrácí, ale Toyoda vše plně vyvažuje dospělejší režií. Crows Explode také předchozí dva díly naprosto stírají co se týče hudby. Ač měl Miike k dispozici pořádná esa, jejich zakomponování do filmu za příliš nestálo. Toyoda to se soundtrackem umí mnohem mnohem líp. Tam kde Crows Zero 1&2 vedly skvělým delikventním stylem, který Miike zmákl dokonale, tam Toyoda tolik potřebnou coolness dohání právě použitím hudby. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ano, na rozdíl od prvního filmu, je po dvojce i zde mírně sestupná tendence asi přítomna, s tím musím tedy souhlasit (možná), ale já tento příběh, toto pokračování, jako takový prostě odsoudit nemohu .. celé to pro mě tady totiž stojí na postavě Kazeo Kaburagiho a ten je naprosto nepřehlédnutelný (čti: výborný) - tvrdý ranař, bouchač samotář, sólista, věřím mu vše ... a navíc, líbila se mi i ta zápletka okolo autobazaru ... ()

Reklama

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Nic nového, pořád to jede v tom stejném, což by bylo fajn, kdyby to mělo jen malinko.. aspoň malinko blíž k reálu, opět škola.. eh škola? Kde? Vymlácená budova, kde nezahlédnete jediného učitele, co to teda vlastně ku**a je? Nevim teda, jako to je v předloze, ale toto je trochu mimo. To co jsem v prvních dvou dílech přehlížel už tady nejde a přemíra drsňáckých kukučů, řvaní, jako když vám někdo drtí koule, tohle už taky moc nefachá, spíš otravuje. Souboje.. eh to je jak ze Slunce seno.. facky lítaj a to je tak celé. Jinak to ale nebylo špatné a hlavně dobrá hudba. No škoda, že je z toho jen takový výplach voskových figurín (tak na mě ti vygelovanci působí). Pořád to je lepší průměr, je to cosi jiného, ale mohla to být větší sranda. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Sledovat necelých 120 min skupiny mladejch rváčů, jak si non-stop - non - stop pořád dokola rozbíjej tlamy, jak do sebe řežou hlava nehlava ... mezi tím poslouchat naprosto nesmyslný dialogy o ničem nebo o bezvýznamných věcech .... a zase a zase si rozbíjej držky, rány tak strašný, že po jedný, by tomu druhýmu ulítla palice jak rotující kedluben na oběžnou dráhu!! :)) Do toho nějakej ten kopanec do břicha, kolenem do hlavy, hlavou o zeď a zas a zas ... Koho tohle může proboha bavit??? Mě!!! :-DD Mě se to líbilo asi stejně jako předchodí díly. Změna režiséra měla za následek trochu jinou atmosféru, což bylo fajn, Miikeho moc nemusím. Navíc úžasnej vizual a úžasnej soundtrack, barvičky, kamera, kostýmy ... Je to sice blbost, ale mě ty třetí Vrány bavily stejně jako předchozí a neodtrhl jsem se ani na chvíli. Trochu mi to připomínalo málo známej, ale nejlepší "školní vybíjecí masakr" Doroppu / Drop (2009) ... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Zlatý Crows Zero klasika. I ten druhý díl byl celkem nářez. Tohle je něco mezi remakem, parodií a volným pokračováním, které se ale snaží navázat. Je to pro fanoušky Crows Zero spíš smutné, jak zůstal naprosto stejný děj, ale zmizelo charisma. Charakter filmu se vytratil. Mrzí mě, že původní režisér se neujal kormidla. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama