Reklama

Reklama

Bývalý podvodníček Dennis chce koupit své odcizené dceři nový klavír. Aby na něj sehnal peníze, rozhodne se prodávat vánoční stromky v ulicích New Yorku. Pomoc získá od svůdníka Reného, jehož poslední kořistí se stala právě Dennisova žena. Dva muži francouzsko-kanadské národnosti cestují o svátcích do New Yorku, kde si chtějí rychle vydělat balík peněz prodejem vánočních stromků. Dennis (Paul Giamatti) je prakticky založený bývalý podvodníček, který byl nedávno propuštěn z vězení a nyní se snaží získat zpátky svůj život i manželku. Okouzlující, povrchní René (Paul Rudd) je Dennisův bývalý kriminální partner, který momentálně žije s Dennisovou odcizenou ženou. Jelikož se však René cítí provinile a ví, že Dennis potřebuje práci, neochotně souhlasí, že mu pomůže s realizací jeho nového podnikatelského záměru. Zatímco oba bývalí přátelé svádějí tvrdý boj jak mezi sebou, tak i s rozmanitou škálou náročných newyorských zákazníků, začnou se o sobě mnohé dozvídat. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (24)

suboss 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi vydarený film. Príbeh dvoch bývalých zločincov, ktorí sa snažia napraviť svoj život, pričom sa im to veľmi nedarí. Vďaka absencii jediného úsmevného momentu by som film určite nenazval komédiou. Kam sa podeli staré dobré komediálne snímky, pri ktorých nás bruchá tak boleli, že sme sa nevedeli ani poriadne nadýchnuť? Škoda, že sa dal Paul Rudd, ktorého mám vcelku rád, nahovoriť na podobnú somarinku. Slabé 2 hviezdy dávam za vcelku podarenú réžiu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rádoby vánoční film, který chce jít trochu jinou cestou a snaží se být méně radostný. Většinu filmu sledujeme dva burany, jak se snaží prodávat stromky, dva kriminálníky, co se každý snaží napravit trochu jinak. Paul Rudd zase jednou není otravný, tentokrát se daří Giamattimu, aby na sebe strhnul všechnu negativní pozornost. Jsou zde momenty, které mají tendenci stát se silnými, jenže stejně nakonec budete mít pocit, že je ten film o ničem. Ať žije kouzlo Vánoc! ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Slušná tragikomedie, která mohla leckoho slabší povahy uvést do úzkostného stavu deprese. Rudd&Giamatti kvalitní, sympatická dvojce, díky které je tento film snesitelnější. Rozhodně toto sledování beru jako pozitivní věc, sice místy nudné pasáže, ale v celkovém kontextu jsem spokojen s mírou, jakou jsem se bavil. 55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dennise pustili z kriminálu a když zjistil, že mu manželku brousí jeho ex-kamarád René, donutí ho, aby spolu jeli do Států prodávat vánoční stromky. Chce totiž vydělat prachy a dostat manželku s dcerou zpátky. Komedie to není ani náhodou, nebo alespoň já se nezasmál ani jednou. Vlastně to ve mě nevzbudilo žádnou emoci, pokud tedy nepočítám značnou znuděnost. Giamatti se sice snažil, seč mu síly stačily a jako jediný snese přísnější měřítko, ale kde nic není, ani smrt nebere, takže tohle nemohl pozvednout ani on. Snad jediná sekvence, která dokázala zaujmout, byla ta závěrečná s pianem ústící v samotný konec. Pokud by jí předcházel poutavější děj, dokázal by se člověk i dojmout, ale takhle vyzněla do ztracena. 30% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Osobne sa mi film pacil, je vsak fakt, ze na jeho sledovanie zrejme musi mat clovek adekvatnu naladu. Rozhodne ho nezavrhujem, pretoze ten prislusne trpky nadych, ktory zo snimky robi komediu, nad ktorou sa v konecnom dosledku nemate moznost zasmiat, no pritom citite, ze cosi tam stale je, sa autorom urcite vydaril. Okrem toho, je evidentne, ze autori sa skutocne nechceli hrat na nieco, co by tento film nebol... A tak vznikol drobatko depresivny, tragikomicky vytvor, ktory toho mozno nema az tak vela co povedat, no neda sa mu upriet, ze v sebe nesie isty odkaz.... 55%. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama