Reklama

Reklama

Obsahy(1)

František má výčitky svědomí. Je na dlažbě a jeho nejlepší kámoš umrznul v mrazáku. Neví jak s pocitem viny zacházet. Zavolá si na pomoc svou duchovně založenou sestru, Štěpánovu maminku. Tu ale více zajímá, zda si její syn Štěpán v Praze konečně našel vážnou známost. Štěpán žádnou známost nemá, ač po ní velmi touží. Rafinovaně požádá Pavlínku, aby před matkou sehrála roli jeho snoubenky. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Buďto jsem nejlepší kuchař na Devítce nebo Pavlínka není tvoje holka." Smutného vydírání mě moc nebavilo, matení maminky taky ne, na jehněčí jsem chuť nedostal a Majorův brácha moc mluví. Abych však jen nehaněl tak Františkova zpověď byla vynikající a Davidův telefonát ze Záhřebu musí být snem každé romanticky založené dívky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tereza to nemá jednoduché, chce získat čtvrtou hvězdu a přes hotelovou jídelnu jí vyvážejí mrtvoly. Nejvíc mě v celé epizodě pobavil František, kterého smrt kamaráda obrátila na víru a Pavlínka, kterou přemíra alkoholu svedla na scestí, přestože je její David taková romantická duše. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

František má zásadní problém - zjevuje se mu jeho mrtvý hluchoněmý kámoš, který umrzl v hotelu v mražáku při zpackané krádeži masa. Druhý problém má Štěpán - přijela jeho maminka a chce vidět jeho dívku. Pavlínka mu ji sice zahraje, ale pořádně se přitom nažváchá a následně se s ním vyspí. František poznává dvojče svého mrtvého kamaráda a zároveň se snaží o nápravu svého činu tím, že chodí do kostela a ke zpovědi. Další z těch lepších dílů, které se musí fanouškům seriálu líbit. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně sterotypní díl. Máme tu povedenou scénu s blbým policajtem, neschopným správně nastoupit do auta, ale taky je tu linka se Štěpánovou matkou, která zas až tak vtipná není. Smutný a jeho specialitka taky nebyli oproti jiným dílům takové terno. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra na vážnu nôtu nevychádza na sto percent, je sa však na čo pozerať. Oveľa viac vychádzajú humorné scény s príchodom Štepánovej mamy alebo Davidove telefonáty zo Záhrebu. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době zase hodně slabá epizoda. Dějová linka Štěpána a Pavlínky mě nijak zvlášť nezaujala a Františkovy "bludy" mě přišly uř moc přitažené za vlasy. Humor se taky vcelku vytratil. Docela průměrná epizoda. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

František je syn Satanův :-) ... hlavně je ale Pan herec, kterého nejen scény s posunkovou řečí mě prostě berou a nemůžu se toho nášupu humoru v tomto díle zas nabažit. Smutnýho "výměnný obchod" (nejlepší kuchař / Pavlína je Štěpánova holka) a další scénky jsou tak skvěle úlítlý, že opět soutěží u mne o šestou hvězdu. Bohužel je tu jen pět a i ty nedávám často. ()

Reklama

Reklama