Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Synek barmanky Jiřiny je šikanován ve škole. Jiřina požádá o pomoc údržbáře Davida, aby dal malému chlapci lekci sebeobrany. Proti tomu protestuje taxikář Jindřich, gay, který se o malého chlapce často a rád stará. Který princip ve výchově malého chlapce nakonec zvítězí? Mužský – reprezentovaný testosteronovým nabušencem Davidem, anebo mateřský – reprezentovaný jemným Jindřichem? Dozvíme se ve vypjaté scéně přepadení hotelové recepce. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kulíšku, tebe zase někdo bacil?" Já už se tedy nějaký pátek nebojím skřítků potemníčků, ale dosud nemám certifikát ze sparťanskýho kotle, takže ještě nemohu nikoho chránit před přepadením. To dá rozum. I když chlapák to já jsem. Ale taky mám tu odpovědnost a proto vím, že by nikomu nepomohlo, kdybych si nechal od maskovaných lupičů seřídit ciferník na letní čas. Já prostě Davidovi rozumím, fandím mu, bavím se s ním, ale oba víme, že dneska mají zelenou růžové holky s bimbáskem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátou epizodu naprosto ovládli David a Jindřich. Prvně jmenovaný alfa samec a ochránce smečky zakalený ve sparťanském kotli, druhý citlivý taxikář, který i přes výrazné líčení a zálibu v růžové rozhodně není gay. Daví byl naprosto vynikající a jeho životní filosofii by mu mohl závidět i Oto- velký vyznavač Friedricha Nietscheho. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastal větší prostor pro Novotného a Taclíka, aby se ukázali ve svých rolích. Je třeba mladého synátora naučit bojovat a tak se pustí písnička z Rockyho a jde se na to. František se snaží žít lepší život, ale jeho minulost ho dostihne v podobě přepadení hotelu. Ještě že odvaha nechybí ani jemu, ani Štěpánovi, ani Jindřichovi. Další z řady podařených dílů. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Musim se vysrat". Tenhle díl se rozjíždí trochu pomalu. Ze začátku se točí hlavně kolem Jindry a Božky, což zas nejsou tak vtipné postavy. Když ale nastoupí bratr hluchavky se svou zásahovou jednotkou a zahájí vymlácení recepce, tak se opět dostáváme na úroveň nejlepších dílů. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavě Davida tedy autoři naložili. Nejen že ho nechali v předešlém díle znectít nějakýma Skotama, ale teď ještě, když v něm procitne ochranitelský pud, tak ho nechají takhle padnout? ještěže Pavlínka má i pro tohle selhání vysvětlení. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"tak přece se s někým nevyspíš jen tak ne?To je fakt, já se taky nevyspím s někým jen tak,musí aspoň umejt nádobí...nebo nakrmit rybičky..", "já se na něj tak dívám a vidím, že v něm už to embrio buzerantství je", "tak si dáme aspoň cígo, ne?No tak jo, já nemám ale...já taky ne...no tak nazdar"...................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vývoj seriálu se mi začíná líbit čím dál míň. Vychladlý vztah mezi Pavlínkou a Štěpánem mě vyloženě nebaví, Jindřich, který je a taky není gay, mi přijde jako zbytečné komplikování děje od tvůrců a František, který kovertoval, to už asi tvůrci opravdu nevěděli, o čem mají psát, co? Dějová linka trenéra Davida ale pobavila. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To přepadení recepce bylo ikonické, vč obrany všech kromě Davida.... Jinak ta potitulková scéna je super, konečně se vše vrátilo do starých kolejí a s vírou je konec :P ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faraon ti vleze za kaťata a končíš tyvoole :-) ... (já tedy nekončím - s tímto serošem) ... buzna od naproti to je pro rozvedenou ženskou naprostá spása :-) ... fen je pro buzny ... tenhle malej klouček to tadydle úplně rozhodil, musím se vysrat ... a nakonec obrácení Františka na víru se úspěšně nepovedlo :-) ()

Reklama

Reklama