Reklama

Reklama

Hledání

(seriál)
  • USA Looking
Trailer 6
USA, (2014–2015), 8 h 28 min (Minutáž: 26–33 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Zbrusu nový komediální seriál z produkce HBO se točí kolem tří kamarádů třicátníků ze San Francisca, kteří objevují vzrušující a někdy až ohromující možnosti dostupné nové generaci homosexuálů. Seriál Hledání nabízí nezkreslený pohled do zákulisí životů a milostných vztahů tří blízkých přátel, gayů v současném San Franciscu. Přátelství je sice spojuje, každý z nich se však nachází v odlišné životní fázi. Patrik je devětadvacetiletý vývojář počítačových her, který se znovu pokouší najít partnera poté, co se jeho bývalý zasnoubil. Jednatřicetiletý ambiciózní umělec Augustín se rozhoduje mezi dosavadním monogamním stylem života a sdílením společné domácnosti se svým přítelem. Nejstarším členem partičky je devětatřicetiletý číšník Dom, který vykonává své povolání už hezkou řádku let, čelí střednímu věku a jeho profesní i milostné představy zůstávají stále nenaplněny. Příběhy této trojice se dramaticky proplétají a odvíjejí v době, která homosexuálům poskytuje spoustu příležitostí a práv, v níž se každý z členů pokouší najít svůj kousek štěstí a lásky. Důležitým prvkem seriálu je mix společenské pokrokovosti, nevyzpytatelnosti a sexuální otevřenosti v sanfranciské oblasti Bay Area s reálnými místy, ve kterých hlavní postavy žijí. V Hledání se seznámíme také s Domovou spolubydlící Doris, Augustínovým přítelem Frankem, Patrikovým spolupracovníkem Owenem a s objekty milostného zájmu Kevinem, Lynnem a Richiem.

Seriál z originální produkce HBO Hledání se vrací s deseti zbrusu novými díly, jež nabízejí nezkreslený pohled na zkušenosti tří blízkých přátel, Patricka, Agustína a Doma, kteří žijí a milují v současném San Franciscu. V průběhu druhé řady najde Patrick v profesním i milostném životě to, co hledal. Záhy si však uvědomí, že to vlastně doopravdy není to, co potřebuje. Se svým šéfem Kevinem, který má stále stejného partnera, rozjede Patrick zběsilou aférku a při tom se pokouší zjistit, jestli můžou s Richiem zůstat přáteli. Agustín, který se od konce předchozí řady zmítá v porozchodové krizi, se rozhodne pověsit své umělecké ambice na hřebík a snaží se navázat přátelství s HIV pozitivním "medvědem" jménem Eddie. Dom nepřestává snít o otevření vlastní restaurace, přičemž přichází řada úspěchů i proher co se týče financí i jeho vztahu s Lynnem. Seriál i nadále zkoumá hledání štěstí a důvěrného vztahu ve věku, kdy možnosti a práva gayů nemají obdoby, na pozadí progresivní, sexuálně otevřené kultury San Francisca. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Uživatel joker30 smazal svůj příspěvek.

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

Nemůžu se dočkat a těším se jak to se všemi dopadne. Vztahy, zapeklité vztahy.

Sinner.

Sinner. (hodnocení, recenze)

Looking: The Movie debuts Saturday, July 23 at 10PM on HBO. Konečně!!!! :-)

Sinner.

Sinner. (hodnocení, recenze)

Závěrečný HBO's Looking Special bude v premiéře uveden jako závěrečný snímek LGBTQ filmového festivalu Frameline v San Francisku 26.06.2016.

na příspěvěk reagoval cmuchalprvni

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

A cital vobec niekto nejake analyzy preco je to take tragicke s tou sledovanostou? Zacinalo to super, a serial bol kvalitny celu dobu, tak nerozumiem odlivu. Mam pocit, ze ani komunita tomu velmi nevenovala pozornost.

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

fatebriders

Takovou petici jsme podepisovali i za 4. řadu Borgias. Dopadlo to tak, že nakonec nebyla ani slibovaná poslední řada, ani film... Hodně štěstí, seriál je fajn, taky ho mám ráda, ale stanicím jde hlavně o sledovanost a ta tu bohužel není tak vysoká, aby v tom pokračovali.

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

Škoda, že seriál skončil. Bylo to ve finále krásně rozehrané na novou sérku, snad ten speciál v příštím roce bude na všechno dořešení stačit.

Bukk

Bukk (hodnocení, recenze)

mad_ness

Tak půl bídy že ještě bude ten speciál no...asi tomu hodně věřili, že mají ještě na tu jednu season. Což i já, ale co naděláme.

Bukk

Bukk (hodnocení, recenze)

Ale né. I když asi to tak mělo být. Kdo ví. Každopádně už dlouho jsem k nebyla k postavám tak attached. 

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Tvůrci trojku skutečně plánují, chtějí a všechno. To jen sledovanost a ratingy jsou na téměř záporných číslech, takže je jen na HBO, jestli dá kvalitě ještě další rok na úkor jiných hodnot. 

 

Každopádně finále a veškeré dialogy Patrick-Kevin neskutečné. Snad nikdy jsem nechtěl fandit oběma stranám tak moc, abych zároveň věděl, že takový dilema potřebuje zásadně rozseknout. 

na příspěvěk reagoval Sagara

Uživatel novoten smazal svůj příspěvek.

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Bukk

tým, že to museli natiahnuť kvôli ďalšej sérii a teda evidentne pokračovať s Richiem... nemám rada takéto naťahovanie a som chorobne posadnutá Patrickom s Kevinom, takže by mi pokojne stačilo, keby sa celý seriál skončil pekne, ich spoločnými Vianocami :D

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

Bukk

keby ju neplánovali, ten príbeh by takto nerozvíjali a koniec by proste nedával zmysel.. ale inak som z toho dielu dosť vytočená 

na příspěvěk reagoval Bukk

Bukk

Bukk (hodnocení, recenze)

Season 3 musí být. Ale kdyby náhodou nebyla, jakože teda být musí (:D), tak závěrečný díl byl neuvěřitelný.

na příspěvěk reagoval mad_ness

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

duckman

ze tvého vkusu na seriály, herce, vyhledávání jejich homosexuálních rolí i tvojí zvláštní posedlosti diskuzí u Lookingu tvoje orientace celkem zřetelně vyplývá. Běž prosím tebe někoho vykouřit, a až se sem přijdeš přiznat, že to byl nejlepší zážitek tvýho dosavadního života, pogratulujem ti, a rádi ti tyhle tvoje trapnosti odpustíme.

na příspěvěk reagoval duckman

fatebriders

fatebriders (hodnocení, recenze)

duckman

Podle mě by se měli trestat blbci jako jsi ty, čím si přínosem? Ničím, pouze tvůj trapný "trol" se snažíš aplikovat sem. Anonymní jedinec jako jsi ty, další nula, co chce upoutat na sebe pozornost, skap do rána. Díky

na příspěvěk reagoval duckman

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

novoten

Tvůrci slibují sevřenější příběh a ještě více realističtější pojetí. Jak víme, v tomto vztahovém "odvětví" se happyendy příliš nenosí... snad tedy překvapí.

Reklama

Reklama