Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Recenze (57)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechutná blbá komedie, která mi neseděla, protože je to jen vývar z "Pařby ve Vegas", odkud byli převzati čtyři hrdinové. Vulgární ,ale ani trochu vtipné, nechutné a postavy, které prostě není možné si zamilovat. Tuhle komedii jsem si protrpěl i přes pár momentů, kdy jsem doufal, že přijde dobrý vtip. Přišel jen ucházející. Bylo jich i tak málo. Nikdy více. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Barry je naprosto skvělý. Říká to, co si myslí, není ovlivněn zbytečností zvanou etiketa a jedinou jeho chybou je to, že má tři příliš normální kamarády. Já jsem přející člověk, takže jsem po celou dobu filmu Barrymu přál dívku, která se nečervená při krknutí, prdí první ligu a nahotu považuje za přirozenou. A Melanie taková je, takže heuréka. Chápu však, že zejména něžnějšímu pohlaví nějaký ten zvratek, prdík nebo vulgarismus nebyly příliš po chuti. Mně to taky většinou nechutná, ale oni ty vtipy nebyly vůbec špatné a i když to bylo dost řídké, tak mě to s Barrym celkem bavilo. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Komedie plná úchylného humoru, který mě ovšem perfektně sedl a díky hlavnímu herci to mělo i šťávu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie s nesnesitelným Barrym v hlavní roli v podání Tylera Labineho. Film mi příjemně utekl, humor mi sednul, děj je trochu odlišný, což bylo jen dobře a ta nechutná romantika plná prdů a prasáren byla příjemné osvěžení. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vtipný a ujetý, ale v průběhu se to promění v obyčejnou lehce romantickou komedii. Takže první půlka filmu dobrá, druhá už se mi tak nelíbila a spíš nuda. Průměr. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechutný hulvát si najde nechutnou hulvátku a přes lehké zaklopýtnutí je asi jasné, k čemu tohle povede. Ještě se tam vyskytne pár normálnějších kamarádů a pseudokrize přátelství, která je však překonána, protože nic ve svém životě nepotřebujete více, než přítele, který vás zamkne v zaprděném autě nebo vám zapálí chatu. Humor se odvíjí od dětinské prdící, zvracící taškařice. SHRNUTÍ: Vrána k vráně sedá…. V tomhle případě si společně sedly přímo do hnoje. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine nemá moc štěstí na opravdu dobré filmy. Jeho komediální potenciál je tentokrát znásilněn scénáristou (jisté je, že žena by tohle nikdy nenapsala), který se rozhodl povýšit voplzlost na druhou. Asi do půlky mu to slušně vychází, pak se ale zaplete do chuchvalce nesmyslného moralizování a je po srandě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na světě je mnoho Barryů. Staří, mladí, střední a my máme Barryho........ Úchylný, trapný a pidokunčární...... Já končím. Další trapná komedie na světě. A dá se to kombinovat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Strašně nevtipná komedie, která staví jen na tom, že se hlavní postava snaží za každou cenu chovat jako hulvát a dobytek. Tyler Labine mi nikdy nevadil, mám ho celkem rád a popravdě nad odpadem! film drží jenom on. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nechutných a úchylných, leč díky hercům celkem koukatelných komedií. Nebylo to zlé, podruhé už nemusím. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Potenciál a nábeh na dobrú komédiu to malo celkom dobrý. Ten scenár bol naozaj šialený, ale napriek tomu to bolo rozohrané na výbornú, dokonca aj herecké obsadenie slušné. Ale tá nádielka úchylností, nechutností a trápnosti bola naozaj vysoko za hranicou. A to už sme od amerických komédii zvyknutí asi fakt na všetko, no toto bolo ešte viac prehnané ako obvykle. Podľa mňa práve toto veľmi poškodilo celému filmu, ktorý mohol byť dosť zábavný, lenže celou tou nevkusnosťou to potopili niekam pod hranicu akéhokoľvek priemeru. Ale tak 2* si to zaslúži, aj keď si to koleduje ešte aj o menšie hodnotenie, ale zase až tak zlé to napokon nebolo. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ahoj přátelé...tak tahle komedie vás dostane. Konečně něco kde jsou grindové hlášky. "Miluji tvoje kozy. Líbí se mi, když se kompletně svlíkneš když jdeš kakat a to i na veřejných záchodech. Miluji tvůj ranní pot i když smrdí jak smradlavé ponožky. Miluji tvůj knírek." Tak tohle všechno jsou Barryho vyznání lásky. Tak mají vypadat komedie...díky pane Pearlsteine. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Barryho si vezme Barry v sukni. Samotný Barry je pohroma. Barry je ten človek v partii, ktorý je jebnutý, robí hanbu všetkým ostatným a neuvedomuje si to. A teraz má svoju polovičku, dvojnásobná katastrofa. Fekálne vtipy, trapošenie, humor na silu a hlavne sto krát videné zápletky. 1 z 5 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ten námět byl určitě slibný. Je otázka, zda se z toho dalo vytřískat víc a pokud ano, jestli by tím nebyl dotčen scénáristův úmysl. Takže když to shrnu, vznikla tuctová komedie, která asi mohla mít na tři hvězdy. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam nad tým, či ma tieto filmy (tohto kalibru) budú ešte baviť o pár rokov, keď budem starý cap. Už teraz ma tieto teen movies celkom dostatočne neberú a pár nadávok vo filme ma zanechá dosť chladným. Ešte pred pár rokmi som sa smial na takýchto kúskoch, ale človek sa mení, roky ubúdajú - čo už ?! Prekvapivo boli ale tie nadávky sformulované celkom trefne do scénok a to tomu dalo grády napriek tomu, že hrešili skoro počas celého filmu. Začiatok - nuda, jadro - humorné, Záver - posraná romantika, ospravedlnenia, uzmierovacie akcie. 3* ()

Reklama

Reklama