Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

-bad-mad-wolf-

všechny recenze uživatele

Tammy je tlustá loserská blbka na začátku filmu. Tammy je tlustá loserská blbka na konci filmu. Tammy vyráží na výlet se svou věčně vožralou a nadrženou babičkou. Tammy přepadne fastfood, znemožní se při tom a jde za to sedět. Aniž by se cokoliv (!) změnilo na tom, že je Tammy tlustá looserská blbka, zamiluje se do ní chlápek jménem Bobby. Aniž by se cokoliv změnilo na tom, že je Tammyina babička stará vožralá škatule, dospěje díky ní Tammy k jakémusi sebeuvědomění, jenž spočívá v tom, ŽE NEMUSÍTE VŮBEC NIC UDĚLAT a stejně vám poté, co se život podělá, přijde štěstíčko naproti. To je nějaká nová motivační formulka? Sorta lidí "za muj posranej život může někdo jinej" bude nadšená, tleskánek. P. S. Tammy ve skutečnosti nenabízí mnoho komediálních scén. Těch vyloženě komických je pouze několik, jsou založeny na sebeztrapnění ústřední "hrdinky" a obvykle kolísají někde mezi "trapné" a "WTF?" Zajímavé ovšem je, že ve své vážné rovině film nejednou prokáže tah na bránu (Tammy je například v jedné scéně vpáleno přímo do obličeje, že je tlustá looserská kráva, načež nenásleduje povinné brečení a morální utěšováníčko, nýbrž zcela střízlivé konstatování, proč tomu tak je) a že herci nejsou úplně marní. Což ovšem nic nemění na výsledném faktu, že je Tammy dost stupidní film. ()

BMW12

všechny recenze uživatele

Potřetí jsem dal šanci Melisse McCarthy a potřetí to dopadlo špatně. Nevím jestli je taková Melissa doopravdy, ale ty postavy co hraje, tak mi nehorázně vadí. Tady stačila úvodní scéna a už mě naštvala, jak rozmlátila ten krámek. A později v baru jak říká, že na ní letí chlapy jako mouchy na hovno, no to bych chtěl vidět, kdo na takovou obludu letí. A v neposlední řadě mě začalo štvát i chování postavy, kterou hrála Susan Sarandon. Do toho nudný příběh o ničem, ani jsem to nedokoukal. ()

DEXTER099

všechny recenze uživatele

No tak myslím,že Melissa McCarthy chce na své aktuální popularitě v USA asi nejvíce žen,vytěžit co se dá a chrlí na nás jeden film za druhým.Popravdě bych nečekal že se takto zviditelní když jsem jí znal hlavně jako vedlejší postavu z Gilmorových děvčat co by kuchařku Sookie.Zhlédnul jsem to hlavně kvůli tomu,že jsem se chtěl pobavit a kvůli Susan Sarandon.To první se nepovedlo jak bych čekal a to druhé ano.Takže celkově to mohlo být určitě lepší a vtipnější a proto za mě 55 % a tři hvězdy. ()

JimDeNiro

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

• Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)