Reklama

Reklama

Barbie - Mariposa a Květinová princezna

  • USA Barbie: Mariposa and the Fairy Princess (více)

Obsahy(1)

Mariposa™ a její chlupatý kamarád Zee se vrací ve filmu Mariposa a Květinová princezna. V magickém dobrodružném příběhu má Mariposa™ v roli vyslankyně království Flutterfield za úkol vyjednat mír s krystalovými vílami z království Shimmervale. Na místního krále Mariposa™ příliš dobrý dojem neudělá, ale s jeho plachou dcerou, princeznou Catanií™, si hned padnou do oka. Kvůli jednomu malému nedorozumění je však Mariposa™ z království vykázána. Když na cestě domů Mariposa™ narazí na temnou vílu, která se chystá zničit celé království Shimmervale, rychle spěchá zpátky, aby pomohla princezně Catanii™ zachránit její pohádkový svět. Nakonec obě dívky poznají, že přátelství nejlépe získá ten, kdo je sám přátelský. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Závěrečný příběh z fantasy série s Barbie v hlavní roli. Původní příběhy z Fairytopie pokračují díky knihovnici Maripose. Tentokrát je hlavním tématem mírové jednání mezi dvěma vílími královstvími, což naše sečtělá vílečka zvládá elegantně a na výbornou. Navzdory přemíře sladkých barev, které provázejí všechny Barbie filmy, většina z nich je založena na chytrých kompaktních scénářích, za které by se nemusely stydět ani mnohé filmy cílené na dospělé diváky. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná pohádka. Zee je vážně rozkošný chlupatý kamarád, ale není tam dostatečně velké zlo, které by zápletku více oživilo. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tento další film s Mariposou se mi líbil, ale začátek se mi zdál trochu nudný. Ale v průběhu se to začalo vyvíjet, že jsem hltala každou minutu. Líbí se mi to asi proto, že je to takové milé a vše dopadne, což se o reálném světě říct nedá. Filmy s Barbie jsou pro mě takový únik před realitou. Opět se mi líbila píchavka Zee a její nový kamarád. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel z prostredia Fairytopie v rámci danej série, avšak nakoľko mňa celá táto séria nejako minula a nepáčila sa mi veľmi, tak u mňa ide tento diel tiež len do čísel akéhosi jemne vyššieho priemeru. Tu sa mi ale páčil námet znepriatelených svetov, ako aj farebné a vizuálne prevedenie filmu. Pre cieľovú skupinu to určite je pecka. U mňa však len za 55 %. ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

První díl Mariposy (Motýlí víla, 2008) je můj nejoblíbenější z Fairytopie. Dle mého názoru má i tento druhý díl slušný scénář (s ohledem na to, že jde o Barbie film, samozřejmě). Tentokrát jde hlavně o překonávání předsudků a starých nedorozumění. Jen tu Zee si mohli nechat od cesty (prakticky doslovná kopie Brepty, mazlíčka Eliny z hlavní řady). A ta všudypřítomná modrá voda, no fuj! Při lokalizaci do češtiny si vydavatel moc práce nedal. Název je úplně mimo, Catania je víla krystalová nikoli květinová. ()

Reklama

Reklama