Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Určitě lahůdka pro znalce komiksových postav. Vzhledem k tomu, že já těch amerických znám něco kolem deseti (trochu jsem to podcenil, znám jich víc, ale tak nějak povrchně), vnímám tento film jako zajímavé (z průměru nevybočující) poučení plné střelby, zabíjení a přehnaně vážných animovaných tváří: 55% (518 evidentně převážně nadšenců hodnotících přede mnou je na neuvěřitelně vysokém průměru 82%). ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Další crossoverová slátaninka s odpuzující animací. Na druhou stranu, takové ty superhero komiksy pro masy už bývají a nemá cenu nad tím lámat hůl nebo dštít síru. Flashpoint Paradox má přinejmenším zajímavý scénář , dějově uhání vpřed plnou parou bez krkolomných třenic a původní dabing je naprosto výtečný, takže si na komiksech ujíždějící drobotina může v klidu spokojeně mrouskat. My odrostlejší si pustíme nějaké to porno. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlivých napočtvrté a zase o chlup blíže k dokonalosti. Prvních pár minut zvěstuje další naivně ušlechtilou superhrdinštinu, ta se ovšem rázem mění v promyšlenou, dospělou a brutální sešlost známých ksichtů s morálkou prohnilější než tělíčko Bruce Wayna ve svých šesti stopách pod břečťanem. Skrze tradičně přetažený úvodní zvrat nám je servírována paralelní současnost oplývající atmosférou temnou jako mývalí vercajk po prznění výfuku, jejíž nejvíce fascinujícím produktem je přestárlý hrubián Batman s játry na šutr a muškou horší než Parkinsonem stižený zahradník. Všechno to šlape jako hodinky, dokud neprosáknou na povrch páchnoucí stoky patosu a nenamíří svým mastným ukazováčkem na nechutně stereotypní animaci, na jejímž omšelém laku nebyla za poslední roky provedena ani nejtitěrnější úprava a mé zrakové ústrojí se tak začíná rozkládat nudou. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Spolu s JL: War je pro mě i Flashpoint paradox příjemným akčním překvapením. Dějově asi nejlepší dosavadní díly ze série Justice League. Oliva se v točení animáků vyzná a de mu to sakra dobře. Solidní scénář, podařená akce, drsný a sympatický Thomas Wayne spolu s Flashem staví tenhle animák na výsluní JL. 88% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama