Reklama

Reklama

Běž a skoč!

  • Irsko Run & Jump
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Život svéhlavé irské ženy v domácnosti se zvrtne takovým směrem, jaký naprosto nečekala. Poté, co její manžel prodělá mozkovou mrtvici, se na scéně objevuje americký doktor, který by rád zdokumentoval proces sžívání rodiny s novou situací. Poté, co její manžel po silné mozkové mrtvici zůstane fyzicky i mentálně postižen, se energická irská žena v domácnosti snaží udržet rodinu pohromadě. Mohou dále fungovat i díky grantu, který jí americký lékař Ted Fielding nabídne za možnost sledování a zdokumentování procesu sžívání se rodiny s novou situací. Vanetia zpočátku odmítá žít pod Tedovým mikroskopem, časem však nalézá v jeho přítomnosti klid. A Ted se snaží přizpůsobit její výbušné a nepředvídatelné osobnosti. Jeden k druhému nalézají cestu, na jejímž konci možná vznikne úplně nová rodina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Iry a jejich příběhy hrozně rád. Líbí se mi ta melancholická atmosféra, která je na pomezí Velké Británie a Islandu. Líbí se mi i ten jejich osobitý humor, a v nich ty vážné příběhy, které se snaží odvyprávět tak, že mi rozhodně jen tak nezevšední. Přesně takový je i tento film - Běž a skoč! Sharon Horgan se v něm proměňovala naprosto perfektně a já se opravdu dost divil, jak to všechno zvládala. Léčbou šokem a závěrem mi tenhle film ale dodal energii k tomu, že zvládnout se dá cokoliv, stačí jen nepřestat bojovat a přijmout to, co již je nevratné. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ako keby som sledoval nejakú slovenskú drámu, len v modrom. Ťažký príbeh, zmätené charaktery, skúšky pevnej vôle. Len lepšie natočené. Emočnú hodnotu to pre mňa malo ale rovnakú. Nebavilo ma to, nestotožnil som sa s tým. Strata času. ODPAD! ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

"Je to jako když vám je zima a zahalí vás do mokré deky".. Takže asi tak.. Hlavní hrdinka to vše zvládá líp než kdokoliv na světě řekla bych. Místy hodně dobré dialogy se smíchají s neskutečným a dle mého chladnějším přístupem k dané situaci takže za mě trochu zklamání. K dobru je hudba v čele s úžasnou Agnes obel a její Brother Sparrow. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Běž a skoč!.....ale hlavou proti zdi. Nic proti irské kinematografii (nakonec ani nejsem nějakým jejím znalcem), ale tohle byla snadno zapomenutelná záležitost. Vlastně "zapomenutelná" by byl ještě hodně lichotivý přívlastek.....tohle byla zatraceně ubíjející záležitost. Ačkoliv příběh vycházel z hodně stabilních základů, jeho zádumčivé vyznění na mne působilo jako upír nálady. Něco jsem přetrpěl, něco přetočil, aby na mne nakonec čekal nijaký závěr. Dosavadní Greenovy nulové zkušenosti s více než patnácti minutami filmového materiálu jsou až příliš patrné....ze mne bohužel NE. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Takže, tohle je skvělý film, který si zaslouží skvělé, empatické diváky. Tímto zdravím všechny mrmlaly, kteří tomu dali méně, než tři hvězdy. Měli byste se pochlapit a nemrmlat, že film je nudný, že má hluché scény, že zápletka je průhledná a že vraj céčkové obsaděnie. Vari, vari, somári rozmazlený popkornový, hlavně, že se vám líbili Pasažéři, mrkněte se na ně znova. Já se mrknu znova na tohle. Je tu spoustu pozitivní energie, irské paličatosti a upřímnosti. Lidé v tomhle příběhu se nechávají navzájem žít, respektují se a zpráva je jasná: přijmi, co máš, když už nemůžeš nikdy mít, cos měl předtím a žij dál, jak nejlíp umíš. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

nebyl to úplně špatný film, ale taky žádné veledílo. Celkem zajímavá výchozí situace s muzem po mrtvici, ovšem zápletka, která byla v tomto příběhu vymyslena, byla až příliš průhledná. A závěr byl takový prakticky nijaký, takže film mě spíš zklamal, svůj potenciál nesplnil a je velmi zapomenutelný. 50% ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

,,Medzi sebou sa zvieratá rozprávajú- a čo hovoria? že smrdíme". Veľmi nevydarený Béčkovy pokus! Príbeh tu síce bol, ale je strašne zle podaný, takto nudne podaný príbeh som už dlho nevidel- strašne množstvo hluchých scénok nám ponúkol Steph Green. A ešte k tomu toto Céčkove obsadenie poslalo toto dielo do bažín! HOD:30%.PS: Veľká škoda času! ()

Reklama

Reklama