Reklama

Reklama

La Moglie in vacanza... l'amante in città

  • Itálie La moglie in vacanza... l'amante in città
všechny plakáty

Lehce erotický italský film režiséra Sergia Martina, jehož název se dá přeložit jako „Manželka na dovolené, milenka ve městě“. Bohatý podnikatel z Parmy Andrea Damiani (Renzo Montagnani) pošle svou manželku Valerii (Barbara Bouchet) na dovolenou do horského střediska v severní Itálii Courmayeur. Andrea se těší, že si konečně užije svoji milenku Giulii (Edwige Fenech). Netuší, že ho Valerie podvádí s mladíkem Giovannim (Tullio Solenghi), který se vydává za hraběte. Ten zase netuší, že je amantem manželky svého zaměstnavatele. Náhodně se všichni čtyři setkají v Courmayeur a když Andre zjistí nevěru své ženy, podporuje její vztah, aby se vyhnul drahému rozvodu. (curil)

(více)

Recenze (3)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Od reprezentanta žánru "Commedia sexy all'italiana" jsem čekal něco ještě ostřejšího, ale není nač si stěžovat. Nahota tam sice je (v celkem skromném množství), prim však hrají bláznivé situace - schovávání, lži, záměny pokojů, obskurní postavičky (věčně nalitý ruský houslista s nadstandardní výbavou). Scénář je nejspíš podobný ostatním reprezentantům žánru a sám o sobě není ničím originální, přesto se jedná o velmi dobrou zábavu. Být otrokem, chtěl bych, aby Edwige a Barbara byly mými otrokářkami. To jsou feny se vším všudy! //Zhlédnuto v rámci Challenge Tour: 30 dní se světovou kinematografií vol. 2// 75% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny film od rezisera Sergia Martina. Ten je v talianskej kinemtografii dlhodobo znamy, ako dobre pise bernhardiner, ide o sexy taliansku blaznivu uvolnenu komediu. Ma to dej - jak je hore napisane, vyborne tempo, takze divak sa nebude nudit a namakane dialogy. Tahaju to hlavne dve herecky Edwige Fenech a Barbara Bouchet, zvysok hercov potom siel mimo mna. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrná italská komedie opět s několika záměnami osob, nevěrami manželů a manželek. Oblíbení herci v hlavních rolích, překrásné svahy Mont Blancu na italské straně ve středisku Courmayeur, alpské prostředí je   nádherné. Navíc jsem nevěděl, zda více   pozornosti věnovat Edwige Fenechové nebo Barbaře Bouchetové. Obě z nejhezčích krásek sedmdesátých let předvádějí své půvaby i když skromně. ()

Reklama

Reklama