Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos benefičního večera pro Nadaci Taťány Kuchařové z ostravské auly Gong. Cílem večera Nadace Taťány Kuchařové je připravit pro diváky příjemnou podívanou – zábavný večer, v rámci kterého se budou moci seznámit s tématikou sociálních služeb pro seniory, umožňujících jim aktivní a důstojné stáří v jejich vlastních domovech a získat prostředky na podporu projektů pro seniory v rámci celé ČR. Finanční prostředky budou získávány ve formě darů od předem domluvených donátorů a formou DMS od diváků, či zasláním částky na sbírkový účet Nadace.
Z jeviště se divák přenese také do čtyř reportáží, které popisují příběhy seniorů, kteří využívají sociální služby a jejich osobních asistentů, pečovatelů či dobrovolníků a jimž Nadace TK prostřednictvím jednotlivých neziskových organizací pomáhá. Cílem reportáží je představit sociální projekty pro seniory, zejména osobní asistenci, pečovatelskou službu, dobrovolnictví a seznámit veřejnost z fungováním těchto služeb a ukázat, že jsou to služby dostupné všem, kteří o ně mají zájem. Pomoci rodinám, které stojí před těžkým rozhodnutím, jak zvládnout péči o své rodiče či prarodiče, že není nutné umisťovat seniory předčasně do ústavů, ale že lze i tuto péči zvládnout bez toho, aniž by museli změnit svůj dosavadní život, např. odchodem jednoho z pečujících ze zaměstnání.
Večer představí dárcovství jako něco, co by člověk měl udělat pro radost sám sobě, pro dobrý pocit, protože tím zlepší život těch, kteří to potřebují. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama