Reklama

Reklama

30 Seconds To Mars: Up in the Air

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Krátky hudobný video-klip skupiny "Thirty Seconds to Mars" s názvom Up in the Air (Vo vzduchu), ktorý vyšiel 19.04.2013. (metal.storm)

Recenze (25)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak jako, co dodat, že:) Další z vybroušených, stylových klipů jedné z nejoriginálnějších kapel současnosti. V jedné člence obsazení jsem poznala Jordyn Wieber, jíž si pamatuju z Letní Olympiády v Londýně. Když jsem uslyšela její jméno, zděsila jsem se, kdo že další to nosí "to" jméno, které spustilo v celém světě šílenou mánii. "Víbr.":) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Některé záběry jsou fakt povedené. Nejvíc se mi líbí to házení barevného prachu, nebo co je to za sajrajt. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má naprosto unikátní myšlenkový pochody, tak marťanský, že pro nás obyčejný smrtelníky je hrozně obtížný s nim držet tempo:-DD Ale stejně jako u všech klipů 30STM prostě i tady platí, že takovýhle filmový videoklipy prostě snad nikdo dneska netočí:-D A opět na začátku varování pro epileptiky, to mě pobavilo:-D ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Jared Leto mi mluví z duše. Je tak nějak optimálně zvrácený. A když už náhodou vypustí do světa totální kýč, tak má styl. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jen ať si Jared hraje, když si to platí... jen ať se proboha nikdy nepokouší začít točit celovečeráky :-) ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Onanistický kýč, jež nezachrání ani milé parodování Lokiho. O tom, že je titulní singl neuvěřitelně slabý nemá smysl více debatovat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tentokrát vybroušené obsazení, které si kapela 30STM dokáže bez problému zařídit, ale na to, že jsem na tento klip čekala neskutečně dlouhou dobu, seč se to zdá zvláštní, opravdu říkám - čekala jsem víc :) Ale i tak jsem z něj nadšená a překvapená :) Prostřihy s mnoha věcma naráz, zrychlené a zpomalené záběry, hořící symboly, perfektně vybroušený skok gymnastky, který je pro mě nejlepší částí klipu a nebo taky závěrečný pán na kole ;) To všechno je skvělé, ale ... Ale :) ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Po celé dlouhé roky dělají 30 Seconds To Mars sice pořád stejně uplakanou muziku, ale jejich videoklipy jsou vždy naprosto perfektní. Z toho vyplývá doporučení - vypněte si zvuk a máte tu dokonalý němý krátkometrážní art film :). ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Proud různých vizuálně efektně zpracovaných nápadů spojených do surreální kaše doprovázených industriálně znějícím soundem. Na mě to je na efekt až moc. Příště ubrat, hoši. ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nebyla z klipu tak nadšená. Tolik barev, puntíků a zpomalovaček se ještě nikomu nepodařilo naskládat do jednoho videoklipu v tak perfektním seskupení, aby vám to vykouzlilo na tváři výraz naprostého úžasu. Já si nemůžu pomoct, ale když se na ten klip koukám, tak si musím v hlavě pořád dokola opakovat "Jako kdyby někdo vzal moje nejveselejší sny a udělal z nich zmrzlinu.". Tolik barev není snad ani ve šmoulím domečku... ()

Mr_Corny 

všechny recenze uživatele

Tak illuminati symbolikou presýtený klip sa často nevidí. Neviem odkedy sú v obľube modelky s 2 centimetrovou medzerou medzi zubami, ale nevadí. Bola tam Dita Von Teese, ktorá tomu dávala punc nadčasovosti. ()

Reklama

Reklama