Reklama

Reklama

30 Seconds To Mars: Up in the Air

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Krátky hudobný video-klip skupiny "Thirty Seconds to Mars" s názvom Up in the Air (Vo vzduchu), ktorý vyšiel 19.04.2013. (metal.storm)

Recenze (25)

Deleah 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tomto případě platí, že méně je někdy více. Těch motivů tam bylo příliš moc. Když se rozhodnu, že budu dělat něco artového, tak to automaticky neznamená, že tam naperu všechno, co můj zdrogovaný mozek vymysli. ()

Emmmalie 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidela tak skvelý a prepracovaný klip. Zaujal ma po každej stránke bol úžasný ani to neviem poriadne popísať, každý si to musí pozrieť sám a aj si to sám vysvetliť. Ale každopádne 30STM majú vždy perfektné klipy a tento nie je žiadnou výnimkou, ba naopak by som povedala že je jedným z naj. 1000% ()

Ilhvm 

všechny recenze uživatele

No, tuhle kapelu moc z dřívějších dob nezdám, každopádně mě tenhle song a videoklip zaujal (což se u mě stáva málokdy). Hodně novodobých písniček je strašně kýčovitých, videoklipy jsou všechny na stejné brdo, nemluvě o konceptu písně. Tenhle videoklip je sice také kýčovitý, ale je určitým způsobem originální, extravagantní, má styl. Dále pak (ano, vím že se tady hodnotí videoklip, ale nedá mi to) - všímám si hodně, jak skladatel do skladby zakomponuje její název a jak končí. Tahle písnička v refrénu neobsahuje její název jako 95% jiných a strašně se mi líbí, jak se u konce se tak pomalu "rozplývá" pak nastane boom a je ticho. Možná to jsou nedůležité věci, ale prostě mě to zaujme, je těžké v téhle době najít něco "jiného". Podle mě je to všechno hodně dobře vyvážené, takže u mě na jedničku. ()

Reklama

Reklama