Reklama

Reklama

30 Seconds To Mars: Up in the Air

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Krátky hudobný video-klip skupiny "Thirty Seconds to Mars" s názvom Up in the Air (Vo vzduchu), ktorý vyšiel 19.04.2013. (metal.storm)

Recenze (25)

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nebyla z klipu tak nadšená. Tolik barev, puntíků a zpomalovaček se ještě nikomu nepodařilo naskládat do jednoho videoklipu v tak perfektním seskupení, aby vám to vykouzlilo na tváři výraz naprostého úžasu. Já si nemůžu pomoct, ale když se na ten klip koukám, tak si musím v hlavě pořád dokola opakovat "Jako kdyby někdo vzal moje nejveselejší sny a udělal z nich zmrzlinu.". Tolik barev není snad ani ve šmoulím domečku... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak jako, co dodat, že:) Další z vybroušených, stylových klipů jedné z nejoriginálnějších kapel současnosti. V jedné člence obsazení jsem poznala Jordyn Wieber, jíž si pamatuju z Letní Olympiády v Londýně. Když jsem uslyšela její jméno, zděsila jsem se, kdo že další to nosí "to" jméno, které spustilo v celém světě šílenou mánii. "Víbr.":) ()

Reklama

Falconica 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má naprosto unikátní myšlenkový pochody, tak marťanský, že pro nás obyčejný smrtelníky je hrozně obtížný s nim držet tempo:-DD Ale stejně jako u všech klipů 30STM prostě i tady platí, že takovýhle filmový videoklipy prostě snad nikdo dneska netočí:-D A opět na začátku varování pro epileptiky, to mě pobavilo:-D ()

Ilhvm 

všechny recenze uživatele

No, tuhle kapelu moc z dřívějších dob nezdám, každopádně mě tenhle song a videoklip zaujal (což se u mě stáva málokdy). Hodně novodobých písniček je strašně kýčovitých, videoklipy jsou všechny na stejné brdo, nemluvě o konceptu písně. Tenhle videoklip je sice také kýčovitý, ale je určitým způsobem originální, extravagantní, má styl. Dále pak (ano, vím že se tady hodnotí videoklip, ale nedá mi to) - všímám si hodně, jak skladatel do skladby zakomponuje její název a jak končí. Tahle písnička v refrénu neobsahuje její název jako 95% jiných a strašně se mi líbí, jak se u konce se tak pomalu "rozplývá" pak nastane boom a je ticho. Možná to jsou nedůležité věci, ale prostě mě to zaujme, je těžké v téhle době najít něco "jiného". Podle mě je to všechno hodně dobře vyvážené, takže u mě na jedničku. ()

Emmmalie 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidela tak skvelý a prepracovaný klip. Zaujal ma po každej stránke bol úžasný ani to neviem poriadne popísať, každý si to musí pozrieť sám a aj si to sám vysvetliť. Ale každopádne 30STM majú vždy perfektné klipy a tento nie je žiadnou výnimkou, ba naopak by som povedala že je jedným z naj. 1000% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Video bolo uverejnené 19. apríla 2013 tesne po šiestej večer stredoeurópskeho času, a teda presne mesiac po vydaní tohto pilotného singla z albumu "Love, Lust, Faith and Dreams". (metal.storm)
  • V klipe môžeme vidieť aj americké gymnastky Jordyn Wieber a McKaylu Maroney, spisovateľa Neila Straussa, obraz Damiena Hirsta alebo tanečnicu a striptérku Ditu Von Teese. (Sufferer)
  • Singel Up in the Air je vôbec prvou hudobnou nahrávkou, ktorá sa dostala do vesmíru. Začiatkom marca 2013 putovala na Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS) na palube rakety SpaceX z floridského Mysu Canaveral. Spolu s ňou sa odviezlo vyše 500 kilogramov rôznych prístrojov a vybavenia pre posádku ISS. (Sufferer)

Reklama

Reklama