Reklama

Reklama

Alpha House

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 4
USA, (2013–2014)

Tvůrci:

Garry Trudeau

Hudba:

Anton Sanko

Hrají:

John Goodman, Clark Johnson, Matt Malloy, Mark Consuelos, Yara Martinez, Julie White, Haley Joel Osment, Amy Sedaris, Wanda Sykes, Cynthia Nixon, Natalie Gold (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Videa (13)

Ukázka z filmu 4

Recenze (14)

Tirion 

všechny recenze uživatele

Supr, pohodovka. Sice tam není moc možnost nějak se ztotožnit s hrdiny a jejich příběhy nejsou bůhví jaké, ale je to zábavné a má to švih. Není to žádná politická okecávačka. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Strašně, strašně moc fajn věc. 8/10 Tuhle partičku hovaďáckých senátorů jsem si moc oblíbil. Aneb jak se baví politici mimo kameru. Lehký nevtíravý humor s dost appatowovskými momenty. A i přes to si to drží osraz reálné situace ala Newsroom a je to i zajímavou satirou. Rozhodně doporučuju, každá řada je tak na jeden večer a to tak že moc příjemný. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle Amazon opravdu zabodoval, takové herecké obsazení jen dokazuje, že kvalitní show už může vznikat i pro výhradní online vysílání. Příjemný humor nijak netlačí na pilu násilným sázením postav do absurdních situací - prostor amerického senátu je vtipný i bez toho. Bavilo mě víc než Veep, těším se na další řadu. ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

skvelé (napísané po zhliadnutí troch epizód)..uvidíme, čo prinesú ďalšie časti - Amazon..a že sú vypichnutí senátori výhradne za republikánov..? nuž..aspoň vieme, kde to žije..i keď predlohou bol život senátorov z demokratickej partaje..:) (OT: zabŕdne aj Martinus do produkcie sitcomu z našich končín, konkrétne NR SR..napr. pod názvom NeRušiť - SeRieme?) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 31 Dokoukáno: 18+1 Zahozeno: 21 _ Nenápadná komedie o který se moc nemluvilo. Mě v ní zaujal Goodman, tak jsem ji zkusil a překvapilo mě jak je to vtipné. U každého dílu jsem se pobavil a docela mě mrzel malý počet epizod. Herecké obsazení povedené a doufám v druhou sérii. 75% ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama