Reklama

Reklama

Alpha House

(seriál)
všechny plakáty
Rozhovor 7
USA, (2013–2014)

Tvůrci:

Garry Trudeau

Hudba:

Anton Sanko

Hrají:

John Goodman, Clark Johnson, Matt Malloy, Mark Consuelos, Yara Martinez, Julie White, Haley Joel Osment, Amy Sedaris, Wanda Sykes, Cynthia Nixon, Natalie Gold (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Recenze (14)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

skvelé (napísané po zhliadnutí troch epizód)..uvidíme, čo prinesú ďalšie časti - Amazon..a že sú vypichnutí senátori výhradne za republikánov..? nuž..aspoň vieme, kde to žije..i keď predlohou bol život senátorov z demokratickej partaje..:) (OT: zabŕdne aj Martinus do produkcie sitcomu z našich končín, konkrétne NR SR..napr. pod názvom NeRušiť - SeRieme?) ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle Amazon opravdu zabodoval, takové herecké obsazení jen dokazuje, že kvalitní show už může vznikat i pro výhradní online vysílání. Příjemný humor nijak netlačí na pilu násilným sázením postav do absurdních situací - prostor amerického senátu je vtipný i bez toho. Bavilo mě víc než Veep, těším se na další řadu. ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Supr, pohodovka. Sice tam není moc možnost nějak se ztotožnit s hrdiny a jejich příběhy nejsou bůhví jaké, ale je to zábavné a má to švih. Není to žádná politická okecávačka. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Strašně, strašně moc fajn věc. 8/10 Tuhle partičku hovaďáckých senátorů jsem si moc oblíbil. Aneb jak se baví politici mimo kameru. Lehký nevtíravý humor s dost appatowovskými momenty. A i přes to si to drží osraz reálné situace ala Newsroom a je to i zajímavou satirou. Rozhodně doporučuju, každá řada je tak na jeden večer a to tak že moc příjemný. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 31 Dokoukáno: 18+1 Zahozeno: 21 _ Nenápadná komedie o který se moc nemluvilo. Mě v ní zaujal Goodman, tak jsem ji zkusil a překvapilo mě jak je to vtipné. U každého dílu jsem se pobavil a docela mě mrzel malý počet epizod. Herecké obsazení povedené a doufám v druhou sérii. 75% ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Parádička. Štyria republikánski senátori bývajú v jednom dome a sústavne vedú svoje predvolebné kampane. Humorný pohľad na všetko, čo je zlé na americkom politickom systéme s osviežujúcimi príspevkami toho, čo je dobré. Úžasné obsadenie. ()

amfetamin 

všechny recenze uživatele

Na Ameriku docela atypická komika, která nestojí na one-liners. Narozdíl třeba od House of Cards ukazuje senátory jako trochu hovada, kteří se tam dostali tak nějak náhodou, nikoliv jako mocí posedlé psychopaty. Ale všechny postavy baví, rozhodně víc než podobný Veep. 1. série: 75% ()

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Povedené, komické, ironické a přitom postavy nejsou hloupé, ale jen lenivé a zkažené. Na rozdíl od Veep jsem se bavil pořád. ()

peaceNwar 

všechny recenze uživatele

Jediné médium akejkoľvek umeleckej formy, v ktorej mi sú konzervatívci a o to obdivuhodnejšie, republikáni, sympatickí. ()

kovanda123 

všechny recenze uživatele

Další povedený kousek s politickým tématem. Tentokrát v komediálním stylu. Výborný zpracování politiky USA s Johnem Goodmanem. Mihne se zde i dětská hvězda Osment. Každý díl je super. Kdo má rád politickou satiru, bude spokojený. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Za mě cca 55% těžký no-a-co-idní průměr. Nezasmál jsem se ani jednou a po 1. sérii nějak nemám náladu s tím trávit čas. ()

Reklama

Reklama