Reklama

Reklama

Little Witch Academia

  • Japonsko リトル・ウィッチ・アカデミア

Obsahy(1)

V krátkometrážnom filme Little Witch Academia sa stretávame s Akko, novou študentkou prestížnej Kúzelníckej školy Luna Nova, ktorú mágia fascinovala už od detstva. Život v škole čarov a kúziel však nie je taký, ako mladá Akko očakávala. (Carol Pifková)

Recenze (10)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro malý. Je tady krásná animace, jednoduchý příběh, malé holčičky a celé je to roztomilé. Ke konci trochu přitvrďuje když na scénu nastoupí minotaurus, ale pak zase zvolní. Celé je to takové odlechčené a zábavné a díky krásné a barevné animaci i hodně koukatelné. Dokonce tam je i fešný dráček. 65% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokoukal seriál o vesmírné policistce Luluco a na konci mě zaujala čarodějka na koštěti, kterou jsem neznal. Občas se zkrátka stane, že mi proklouzne něco, co by rozhodně nemělo a Little Witch Academia je přesně tento případ... Když děláte magický svět, tak výsledek prostě musí být kouzelný, jinak je to těžký průšvih. Tady jsem kouzlu propadl prakticky ihned a i když je tam spousta prvků převzatých z mytologie a jiných už viděných sérií o magii výsledná kombinace je hodně povedená. K tomu všemu to má ještě atmosféru, trochu toho vtipu a sympatické charaktery, kde třeba taková Sucy byla pro mě "láska na první pohled". Líbilo se mi to, dokonce se mi to hodně líbilo i když na těch 5* to přeci jen nevidím, protože třeba ten příběh mohl být ještě mnohem lepší. Přesto je to velmi příjemná záležitost. 8/10 ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Little Witch Academia je kraťas, ktorého dej by vôbec nebol na zahodenie ak by to bol i seriál. Kľudne by si mohol ponechať tie malé roztomilé čarodejnice i tie farebné svetielkujúce hókusy pókusy a naopak mohol by mať viac scén ako tie s Minotaurom či drakom. Veľmi pekná animácia. Postavy veľmi pekne nakreslené a musím vychváliť i krásne nakresleného draka. ()

Elleo 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší z celého Anime Mirai 2013. Roztomilá hlavní hrdinka, která neumí používat koště, její podivná našedlá kamarádka se zálibou v jedech a blonďatá premiantka, která nakonec není tak nesnesitelná, jak se tváří. Dohromady to fungovalo, animace je krásná a barevná a zasmála jsem se. Kouzla, barvy a jak už název napovídá - spousta malých čarodějek. A nesmím zapomenout na to roztomiloučké dráče, které roztomiloučké vydrží jen pár okamžiků... ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Milý short film a vyzerá to dosť dobre! Keby sa takto všetko hýbalo aj v Kill La Kill, páčil by sa tento Trigger-ovský seriál oveľa viacej. Ale späť k Little Witch Academia. Riadne mi to pripomínalo Nezbednú bosorku , akurát som nemal pri pozeraní chuť vyskočiť z okna. Rozhodne odporúčam a som zvedavý ako dopadne pokračovanie. Poďme Trigger prekvap ma... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o první samostatně vytvořené a uvedené anime studia Trigger. Předtím vytvořilo pouze videa do hry "Project X Zone". (Kerbello)
  • Snímek byl vybrán to projektu Anime Mirai 2013, který každoročně vybírá čtyři krátká anime, která zaujmou a ukazují, kam se japonské anime posouvá, jelikož se vybírají pouze studia, která jsou v oboru méně než 5 let. (Kerbello)
  • Vývojáři použili internetovou službu Kickstarter, aby získali peníze na další díl, protože viděli, že má anime na Youtube úspěch. Částka, kterou žádali, byla nadšenými fanoušky převýšena pětinásobně. (Kerbello)

Reklama

Reklama