Reklama

Reklama

Atlantis

  • USA Atlantis Down
Trailer

Je rok 2025 - Raketový program byl zprivatizován a z raketoplánu Atlantis je opěvované taxi mezi vesmírnými stanicemi. Jeho posádka je na rutinní misi, provádí experimenty - ale to ještě netuší, že to oni sami jsou experimentem. (Filmbox)

Recenze (7)

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

"Atlantis Down. Filmed by a clown." Vykouklo na mě omylem z kanálu (Filmbox). Scénář očividně vytvořen aplikací Náhodný generátor filmových scén a dialogů. Pro náročné filmové diváky prokládáno i vysoce uměleckými flashbacky na traumata z mládí. Ta pak spolu s našimi astronauty vykukovala za stromy, vázala oprátku z časosmyček a hrála s nimi rádoby Bergmanovskou, též vysoce uměleckou, černobílou šachovou partii "Otec" versus syn, zatímco Duch svatý kibicoval: "Myslíš si, že řídíš tenhle experiment? Travisi, ty sám jsi ten experiment!" Není to ani maličko zmatená a nesmyslná hovadina, naopak. Je to chytré, zábavné, akční i mysteriózní, plné inteligentních dialogů, špičkových triků a charakterního herectví, zkrátka po všech stránkách vydařené. Vřele doporučuji. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nemám slov. 1)  Dvě věci nemám u filmů rád. Když se nudím a když se tvůrci ke mně - divákovi chovají jako k debilovi. Zde se oba faktory pěkně sešly pohromadě._____ 2)  Nicméně film jsem dokoukal - čistě ze zvědavosti, jako z nabízených možností tvůrci zvolí._____ 3)  A pak tu byl 29letý Travis Quentin Young (technik Travis, zůstal na oběžné dráze)._____ 4)  Výstižný koment: Omnibus (hodnotil odpad), brasek (hodnotil odpad). ()

chrustie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil naprosto náhodně z knihovny Skylinku, když jsem zkoušel KODI a musím říct, že větší sračku sem asi neviděl. Připomnělo mi to jeden díl Star Gate, ve kterém natáčeli nějaký sračkovní seriál. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Divák tohto snímku vôbec netuší, že je podrobený experimentu ako dlho vydrží sledovať túto blbosť. ()

setasob odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co by si zasloužilo víc odsouzení - "film", nebo má schopnost mrhat časem sledováním tohoto paskvilu? Snad se z toho brzy vzpamatuji... ()

Reklama

Reklama