Reklama

Reklama

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je super! Prezident při demonstraci nařídil střílet na civilisty a zemřelo jich okolo tisíc. Po 26 letech pár dětí jednotlivých rodičů se rozhodne pomstít a naplánují atentát na prezidenta, ovšem né vždy jde vše podle plánu. Finální 30 minutová sekvence je napínavá jak kšandy a je to přesně ta Jížní Korea jak mám rád. Skvělý vizuál, slušná akce, dobře zvolený Revenge Tým. Bavilo. 8/10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Když si něco málo nastudujete o předešlých korejských prezidentech, dostanete pocit, že ani nepotřebujete vidět film, že jste si ten nejneuvěřitelnější scénář právě přečetli. Ten, o kterém film vypráví, i když v něm nebyl konkrétně jmenován, mezi nimi ale svými zločiny stejně vyniká. Nerada bych shazovala obsah filmu, protože povstání v Gwangju je hrozně smutné téma, ale ačkoliv se mi myšlenka pomsty potomků obětí po 26 letech líbí, provedení už tak úžasné není. Postavy mi nebyly moc sympatické, nemají mezi sebou vůbec žádnou chemii, a to se potom přenese i do akce. Jediná holka v týmu mi pak v klíčových momentech vyloženě lezla na nervy a její emoce byly fakt mělce zahrané. Ostatní to ale taky nezachránili. Slibný začátek, ale nakonec se to rozpadlo jako domeček z karet. O 18. květnu rozhodně existují lepší filmy, a také knihy. Slabší 3* ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Ne vždy jde vše podle plánu, což tento snímek bezchybně zachycuje, ale bohužel je i důkazem, že jeho tvůrcům taky ne vše šlo, jak si naplánovali, a tak z toho vznikla taková divná nestravitelná směsice žánrů. ()

Reklama

Reklama