Reklama

Reklama

Superman posedlý Lois Lanovou zrovna trénuje se Supergirl, když se dozví, že Brainiac zamířil na Metropolis. Nezastavitelný obrovský kolos. Brainiac definitivně prověří skutečnou sílu "muže z oceli". Obrovský nezastavitelný android na obzoru. Záhadná ohnivá koule se řítí přímo na Zemi. Nebojácná a překrásná reportérka, která udělá vše, aby získala svou reportáž. Pro Muže z oceli je to den jako každý jiný... jenže tentokrát se ke vší smůle stará o svou neposednou sestřenici Supergirl. Společně se musí postavit staronovému nepříteli Braniacovi, který kdysi zmenšil a uzavřel Kandor, hlavní město Kryptonu. Superman je rozhodnut v boji s Brainiacem zachránit nejen město, ale i celou planetu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (50)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť ale pre mňa sú všetky tieto supermanské animáky na jedno kopyto. Príbeh je zaujímavý snáď v každom animáku a animácie je tiež dobrá, rovnako ako tu, ale aj v tomto Supermanovi dostane záporak na prdel tak ako vždy a Superman to s ťažkosťami vyhrá. Je to fajn. Je to vlastne hodne fajn, čo sa týka hlavného záporáka, ktorý sa zdá byt skutočne silný, ale nejaké emócie ako napr. u nového Batmana som tu nezaregistroval, čo je škoda, pretože je to zatiaľ stále o tom istom. Sedemdesiatpäť minút inak ubehne ako voda a pokiaľ nečakáte nič viac a len ďalšieho porazeného záporáka, tak sa je rozhodne na čo pozerať. 70% - 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Animace na úrovni, ale v konečném důsledku nic moc. Příběh o Supermanovi a o tom, jak dokáže zachránit svět. Hm, mám pocit, že ani tohle není nic nového. Co se musí filmu nechat, tak to je fakt, že je drsnější než klasické mainstreamové komiksy a stříká zde krev. To samozřejmě nezachrání scénář, který je hodně průhledný a hodně sází na to, že znáte mytologii a něco vám to řekne. Mytologii znám ale rozhodně se mě to nějak moc nedotklo. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

John Noble sice dává Brainiacovi hodně, skrz naskrz průměrný animák pro teenagery ale nakonec přeci jen z bláta nevyhrabe. Po kreslených DCčkovských Supermanech z minulých let jednoznačně zklamání, a to nejen proto, že jsem opět nepříčetný kvůli (občasným) hnusným 3D modelům. Zachraňuje to pár super bitek a fuckující Lois, jinak ale nezbývá než se znovu těšit na Justice League. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi třema a čtyřma, ale nakonec se mi to zas tolik nelíbilo. Superman neni moje parketa ne proto, že by se mi nelíbil, ale že neznám jeho universum. Kara byla příjemné zpestření jinak testosteronového vesmíru Kal-Ela, ale samotný vzhled Supermana se mi nelíbil, stejně jako lehkost, se kterou utřel Brainiaca. Viděl jsem už lepší animáky. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou žeru vše co ze super boyem souvisí, jenže tohle tak nějak postrádá štávu. Chápejte, animace jako taková špatná není, ale chybí mi tam aspoj jedna pořáná akce, záporák je sice zajímavéj ale poraženej tak nějak mimochodem. Prostě a jednoduše Public enemies, Doomsday nebo Apocalypse je o třídu lepší, celá JL o dvě. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama