Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (1 372)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JENOM DVĚ VĚCI UDRŽÍ SKUPINU JAKO VY POHROMADĚ - STRACH NEBO LOAJALITA. A U VÁS ANI ŠPETKU STRACHU NEVIDÍM“… /// Fajnovka pro skalní obecenstvo, plná reklamy na lítající auťáky, počítačový programy, Abú Dhabí a ženský v bikinách. Kurt Russell si střihl svýho Postradatelnýho a Statham fajnovýho záporáka, kterej zapadá do k neuvěření hodný akce (nebo ji dělá uvěřitelnou?). V závěru to množstvím ruční práce a nápady hodně připomíná ,,žlutý“ filmy, nechyběj hlášky a samozřejmě ani sentimentální chvilka. Akce super, ale chtělo by to najít rovnováhu mezi množstvím testosteronu a tím vostatním. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někdo mně rozmlátil v Abú Dhabí mrakodrapy. 2.) Musím naučit svoje auto lítat. 3.) Thx za titule „fceli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dieselova parta si v sedmičce nasadila křídla a s auty brázdí víc vzduch než asfalt, zatímco u příležitosti Walkerovy smrti a Lettyiny otravné amnézie a snad i pod vlivem úctyhodné (a šťastné) řadové číslice rekapituluje celou sérii. Ta aktuálně pokukuje jak po EXPENDABLES (masivní příchod nových akčních akvizic Stathama, Russella, Jaa a Rousey), tak po MISSION: IMPOSSIBLE (výrazná špiónská podzápletka zahrnující šílenou loupež v mrakodrapech v Abú Dhabí). Vzduchem tak neustále létají nejen luxusní a obrněná auta, ale také osvalené hnáty, střely z rotačáku a hlášky, takže 140 minut s tučnou cenovkou 150 mega uteče jako voda. A celou epickou a svižnou destrukční jízdu moc nepokazí ani Dieselova telecí hlava narcistně zatlačující do pozadí všechny okolo a trousící své oblíbené patetické kydy o důležitosti rodiny. Závěrečné rozloučení s Walkerem pak dojme, ačkoli vyznívá dost gay. ()

Reklama

lebowski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejakčnějších filmů, které jsem kdy viděl. Když se vypne mozek, lze si užít i ty nejbláznivější létající kousky s auty i nezranitelnost (zlomenou ruku a odřeniny nepočítám) všech hlavních postav. K tomu spousta bitek jeden na jednoho (a to nejen svalnatých mužů, ale i krásných žen), charismatičtí všechni 3 největší drsňáci, sexy hacker, Kurt Russell, auta, která moc na ulici nezahlídnete. Co více chtít od akčního filmu? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak přehnané, až je to nuda. Hrdinové už se ani nesnaží něco vymýšlet, protože ví, že přežijí všechno. Vin Diesel např. unikne tak, že sjede s autem ze skály. To se samozřejmě rozmrdá totálně na sračku, ale on vystoupí naprosto v pohodě a krasavici vedle něj jen bolí ruka. S tím už jděte do prdele. Tony Jaa, na kterého jsem se těšil nejvíc je téměř nevyužitej, stejně jako Rock. Fandil jsem skvělému Stathamovi, ať je všechny pozabíjí, aby už byl konec. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Akčná rutina. Velká, hlučná, ale scenáristicky nijaká. I režijne. Emiráty nám zaplácnu časť rozpočtu, tak hodíme pár opičáren do mrakodrapov v Abu Dhabi. Aby sa vedľa Khalify Impossible necítili menejcenne. A tragická udalosť nám pozastaví nakrúcanie a musíme investovať do digitálneho Paula, tak to v rámci šetrenia doklepeme doma v LA. Najlepšej postavy (The Rock) je vo filme málo a najlepšiu akciu poznáte z traileru. Záverečná rozlúčka s Paulom pekná. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (87)

  • Při projekci 4DX se ozývají zvuky odfouknutí turba (sepnutí POV ventilu) i u aut, která turbo ve skutečnosti nemají. (Maila87)
  • Do britských kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Peach Tree. (MikaelSVK)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama