Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 372)

Brandon 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se bál, že Walkera zprzní a bude to průšvih megapixelových rozměrů. Nakonec sice je znát, kde si chlapce vymodelovali, ale je to šikovně zamaskováno. V úplném závěru se z toho pěkně vykroutili. Žhavý holky, rychlý auta, likvidační exploze i tvrdý rány pěstí. Co si víc přát? Btw. Statham může hrát klaďase i záporáka, hraje ho úplně stejně a stejně zábavně. ()

Krysa SPK 

všechny recenze uživatele

Ultramrda - po velmi dlouhé době akční film, co má koule. Průjezd - vlastně průlet třemi mrakodrapy se stane legendou 😀 Rozloučení s Paulem Walkerem se tvůrcům podařilo na jedničku - závěrečná sekvence je dojemná, slzotvorná, ale zároveň důstojně a vkusně natočená (za což přidávám pátou hvězdičku). A osmičku chci ! Při úctě k Walkerovi, Diesel a The Rock by ji v pohodě utáhli. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit, že päťku už nič neprekoná a potom prišla šestka s 800 kilometrov dlhov pristávacou dráhou na lietadlá ale to som ešte ani netušil, že sa dočkám lietajúcich áut či už s padákmi alebo preskakujúcich si z mrakodrapu na mrakodrap alebo The Rocka, ktorý aj napriek svojej neuveriteľnej stopáži asi 5 minút na celý film je naj pútavejšou postavou na plátne. Veľmi kvalitná a dojemná rozlúčka s vynikajúcim hercom a človekom Paulom Walkerom ale iba o to v tomto filme nešlo. Išlo v prvom rade o vynikajúcu akciu na hrane reality presne tak ako sme pri sérií rýchlo a zbesilo zvyknutý. V ďalšej rade by som do popredia uviedol hlavného záporáka, ktorého si strihol akčný telom aj dušou Jason Statham, ktorý teda ukázal, že sa pre záporne ladené úlohy priam narodil a dodáva filmu iskru. Samozrejme sa stretneme so všetkými obľúbenými členmi starej party a prežijeme s nimi ďalšie vymakané dobrodružstvo na štyroch kolesách teda stačí už len vyradiť neutrál a pustiť sa do toho rýchlo a zbesilo. 93% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

James Wan má nabušené záběry a to dělá z Rychle a zběsile něco daleko drsnějšího, co jste ještě neviděli. Tenhle díl mne po trošku rutinní 6 potěšil a musím uznat, že stále 5 díl je nejlepším dílem celé série. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Na tomhle díle jsou nejlepší 4 věci - Jason, Dwayne, Kurt a Nathalie. Ale pořád to nestačí na perfektní 5. díl. Já už vážně nechci další díly - protože prostě lepší už to nebude .... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako kam chtějí rozvíjet sérii dál, když "už" sedmička občas zavání parodií sama sebe? A to nejen šíleností předváděných (digitálních) kaskadérských / automobilových kousků, ale i prostotou scénáře či vážně míněnými, jak ze soap opery obšlehlými rodinnými pindy. Na stranu druhou, drahá vysokooktanová akce stále vtahuje a staří známí kámoši jednoduše baví. Jestli jsem v průběhu uvažoval o 3 hvězdách, finální městská naháněná na několika frontách (asi by se byla bývala výrazně zjednodušila, kdyby si hrdinové namontovali tónovaná skla :-)) a vkusná rozlučka s Paulem (vystřižená opravdu jak ze seriálu) si vysloužily víc. A navíc: Johnson - Statham - Diesel - Russell - Jaa! :-) ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Další reklama na auta zvučných značek. Hodně přebuřené nesmyslnou akcí. Realita je utopena. Co měl znamenat čelní náraz bez sebemenšího úrazu? A co teprve běh po padajícím autobuse a následný skok na auto, které se smykem otočilo? Nebo pád z výšky na auto, díky které Dwayne vyvázl jen se zlomenou nohou? Na druhou stranu Statham nesklamal ani nepřekvapil. Role mu docela sedla. Akce je od počátku do konce. Triky velice okaté. Jako upoutávka to zabralo. 70% ()

romajz15 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná (doslova, spousta scén je opravdu nereálných) akční jízda. Rozhodně nepředčí pátý díl, ale řekl bych, že jde o druhý nejlepší počin téhle série. Ohromným plusem filmu je závěr, který vzdává poctu Paulovi a vytěží z ní, co se dá. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ne úplně stylově a jakoby na sílu rozloučení se se zesnulým Paulem Walkerem, který zůstane nadlouho v srdcích především fanynek. Po "pětce", která dala zapomenout na předchozí dva podprůměrné díly, přišla "šestka", která to zase trochu shodila. V závěru se objevivší Jason Statham byl ale vynikajícím doporučením pro "sedmičku", na kterou "díky" smrti Paula čekala celá fanouškovská obec. Jenže to, co jsem viděl, byla tak špatně odvedená práce, jež trojkové parametry snesla až v posledních dvaceti, možná třiceti minutách. Jsem divák, který dokáže u akčního filmu leccos odpustit či přehlédnout. Zde ale jakoby to bylo točeno pro bandu debilů, a protože ti chtějí ještě naposled vidět svého idola, není třeba lámat si hlavu s logikou. Ostatně astronomické tržby dávají tomuto mému názoru zapravdu. Zaslouží si ale tato parodie takovou pozornost? Nemám moc chuť vyjmenovávat všechny hovadiny, které nám film nabízí - to bychom tu byli hodně dlouho, některé si ale přece jen neodpustím: Když mi člen gangsterské party automobilových zlodějů po podívaní se na plastickou mapu země a pohoří, o kterých předtím vůbec nevěděl, že existují (vycházím z toho, že Američané pořádně neví, ani kde je Evropa), zapíchne prst a řekne "přistaneme tady", začal jsem pochybovat o všech světových elitních bojových jednotkách. Když se zloději aut rozhodnou přistát, nečekal jsem, že to udělají v autech na padácích (mimochodem ta auta se ve vzduchu dala řídit volantem). Zde už jsem začal pochybovat o tvůrcích tohoto snímku. A když Vin Diesel dupl do roztržené země, aby tato vytvořila propast jako po zemětřesení, začal jsem pochybovat i o sobě samém. A dalších asi tisíc hovadin, u kterých se musí červenat i průměrně inteligentní páťáček. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Bohužel stalo se, čeho jsem se obával. V sedmičce toho je už moc. Sice se stále jedná o skvělou akční podívanou a všichni herci odvádí skvělou práci, ale například přesto, že Kurta Russella zbožňuji, tak tady mi jeho postava přišla, jako by byla navíc. A těchto věcí je v sedmičce více. Jak se říká méně je někdy více. ()

Bad Guy 

všechny recenze uživatele

Zběsilá jízda již po sedmé, která přináší řadu vychytávek i staronových triků, jež nás prostě nadchnou. Zběsile 7 zná své publikum a přináší jim přesně to, co chtějí. Akční scény od začátku až do konce a neubyla ani nesmírně velká nálož hlášek. James Wan vzal to nejlepší ze všech předešlých dílů a zakomponoval to do jednoho filmu, čímž vytvořil dvou a půlhodinový, současně nejdelší a nejlepší snímek z celé série. Najde se několik haterů, ale snad víme, do čeho jdeme a co můžeme čekat od Rychle a zběsile. Logických chyb to mělo hned několik, ale pokud film dokáže nadchnout a pobavit, tak přece nemůže být tak špatný. A navíc se nejedná o něco, kde bychom fakt museli vyloženě hledat chyby, protože tato série je úplně o něčem jiném. Možná jsem více pozitivní než jsem původně chtěl, ale po dlouhém zvažování si říkám, proč ne? Po skvělé pětce přišla famózní sedmička, která to „kurevsky“ rozjela na plný koule! (85%) ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Na první pohled máme všechny správné ingredience. Nápaditá, hlučná, až směšně absurdní, ale pořád maximálně zábavná akce, skvělé hlášky, dobrý záporák, výborný začátek, ještě lepší konec... ale to co se to snaží skoro dvě a půl hodiny držet při sobě rozhodně není příběh, ani vata...je to spíš takový průjem, kdy už tvůrcům evidentně došlo a potřebovali jednotlivé akční scény nějak poslepovat. Zkrátka scenáristická nemohoucnost na maximu, o to víc to mrzí v kontrastu s Walkerovou rozlučkou, která je nejlepší možná. Slzičky byly na krajíčku. Bohužel, jen 6/10. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

O čem se hodně diskutovalo, bylo úmrtí Paula Walkera během doby natáčení. Musím říci, že se s tím tvůrci popasovali skvěle a všichni vzdali holt tomuto sympatickému herci. A ano, i mně ukápla v závěru slza. Bezpochyby bude sérii chybět. Ani jednou jsem nezaregistroval, že by tam byl Walker nějak násilně zasazen. Rozloučení je tedy decentní a precizní zároveň. Velké plus pro tento díl. Nebýt toho, tak bych hodnotil hůř, protože vedle dynamické akce, několika postav, vztahů mezi nimi a humoru, tak vlastně sedmička nic jiného nenabízí. Vlastně ano, vynikající zvukovou stránku, kterou oceníte především při otočení klíčku v zapalování u každé té namakané káry. Škoda, že se nikdo nesnažil se scénářem více poprat a ubrat na přepálenosti. Šlo by tak nejspíš o akční lahůdku roku. Takhle je z toho jen konzumní jednohubka, která slouží jako pocta zemřelému herci. http://soundtracky-recenze.blogspot.cz/2015/04/rychle-zbesile-7-fast-and-furious-7.html ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Nebýt Paulovi rozlučky, byl to takovej lepší průměr rychlých a zběsilých filmů... ale v kině jsem si to fakt užila a závěr jako klasická ženská prořvala :-) ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Kvalitní popcornovka, hlučná, plná výbuchů a akce, polonahých modelek a se slušnou dávkou vtipu na odlehčení. Je to v podstatě stejné jako poslední dva díly, a přesto je to natolik jiné, že se to zatím neomrzelo. Naopak, podle tržeb v kinech to bude pěkná pecka, takže další díly určitě přijdou. Jsem zvědavý, kam až se takhle série dostane ... mě zatím hodně baví. 82%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celkově nevím co si z toho filmu vzít. Mé očekávání ani na jediný film ze série FF nebylo velké. jediné co by stálo za hřích byl pátý díl. Šesté pokračování byl namáčení hadru do vody. Sedmička už je jen čisté ždímání. Tvůrci spoléhají na značku, což je záruka u každého bobku z vola. Tvůrci doufají, že vás zlákají na akční bojovky, které byste mohli zdarma vidět ve filmotéce vašeho taťky od pana Segela. Samozřejmě káry, který se stejně rozflákaj a nebo jste je viděli už snad už čtrnáct let dozadu. Taky to spoléhá na sexy ženské nárazníky... nicméně... já si nepamatju, že bych si spletl cinestar s pornokinem. Hlavní problém celého scénáře bylo, že film nehrál na inteligenci pátého dílu ale na klišé z jiných filmů. Já chtěl jít na FF, ne na Avengers. Postavy ve filmu předvádějí až superschopnosti a tvůrci doufají, že jim to zas a opět sežerete. Bohužel ano.... ale já se jen tak nedám. Hlavně... "rodina" z FF snad toho ve filmu zničila víc, než samotná Godzilla. A stejně nejlepší výkon ve filmu podal Statham, kterého stejně potopili, protože to byl záporák. Tenhle film byl prostě s odpuštěním rakovina. Nemá to už nic společného s požitkem, jako spíš s utrpením. Nicméně musím uznat, že konec byl opravdu dojemnej. A to myslím seriózně. Solidní rozloučení s Paulem Walkerem, nicméně průměrná kino država. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Největší reklamu, jakou si film mohl přát, je smrt jednoho z hlavních aktérů v průběhu natáčení. Sedmý díl je opět pořádný akční nářez, ale už jsme se dostali skoro k mission:impossible, což je škoda. Jinak akce pěkná, hlášky taky, jen je to už až moc do očí bijící. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Skvělej akčňák, kterej je tak stupidní a plnej cliché, že bych z toho blil duhu. Co se týče akce, tak paráda, ale nemusí to zase mít přes 2 hodiny(kurva!). Ale jelikož jsem člověk se srdcem plným lásky a žádným cholesterolem (tím špatným), tak ten konec mě dostal. Long story short: Přišel jsem, čuměl jsem, brečel jsem, odešel jsem. ()

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama