Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 372)

Robbisek 

všechny recenze uživatele

Musím začít od toho, že tohle není to "Rychle a zběsile" jaké máme rádi. Je to akčňák s nabouchanou vizuální stránkou a hromadou akce. A už moc zvráceností a nesmyslů na jeden film - nesmrtelnost, ignorance fyzikálních zákonů. Zběsilá řežba bez většího smyslu. Nebýt názvu, tak je to jeden z dalších akčních filmů, které rychle zapadnou do zapomnění. Takže z těch 3 hvězd je jedna za závěrečnou rozlučku s Paulem, jedna za akci a kedna za "Fast & Furious". Víc z toho vytřískat nedokážu, i když jsem se celkem bavil. ()

catwillows 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe James Bond...meli zustat jen u zavodeni...nesmysl nad nesmysl(co se tyce fyziky a nerozbitnych tlam)...A veta Tata musi do prace a nasledne rozbiti samovolne sadry my natolik rozesmala...no dlouho se mi nestalo,ze bych se u akcniho filmu tak nasmala...jedine plus je konecny sestrih k pocte Paulovi... ()

Jops 

všechny recenze uživatele

Nejradeji mam paty dil. Ale sedmy dil jsem dokoukal s odporem. Takovou nelogickou debilitu natocit, to uz je fakt umeni.... Mam rad akcni filmy, mam rad jednoduche odpocinkove filmy, kde je jasny, kdo je zlej a kdo je ten hodnej, ale nesnasim, kdyz ze me pak delaj uplnyho debila, jako v tomto filmu. Skoda ()

sml41 

všechny recenze uživatele

kravina enormných rozmerov.. dúfam, že týmto celý tento "fasz hunbuk" ukončia. Pre mňa osobne to skončilo pri 5diely... očakával som pri extended verzii niečo naviac ale úplna stráta času...sice 3min naviac film nezachrania.Trzby im nahrabala len Paulova tragedia - zaňho 1*.. inač odpad. ()

pavel.stan 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem se konečně dostal ke shlédnutí tohoto dílu a s klidem mohu říct, že jsem dostal přesně to, co jsem od sedmičky čekal. Už od začátku filmu, kdy hlavní záporák Jason Statham demoluje nemocnici mi bylo jasné, že se film bude držet vyjetých kolejí a nebude šetřit přehnanými akčními scénami. U scény, kdy Paul Walker a Vin Diesel ukradnou šejkovi auto a přeskočí s ním z jednoho mrakodrapu do drudého jsem si říkal, že tohle tvůrci nemohou myslet vážně a dělají si z toho všeho vyloženě srandu, ale kupodivu mi to nevadilo (na něco takového jsme přece u Rychle a Zběsile zvyklí). Jelikož sérii Rychle a Zběsile sleduji už od prvního dílu, bylo mi vcelku jasné, co od sedmičky čekat. Člověk, který neviděl předchozí díly může připadat, že film je naprosto přehnaná akční podívaná, ale fanoušek série dostane přesně to co od dalšího dílu očekával.... ()

gagun 

všechny recenze uživatele

TO...TO snad nemůže být ani pravda co se dá udělat s frančízou, která začala jako reálně závodní akčňák. Někdo prostě dostal kýble peněz a řeklo se mu "Bum, Bác, Bumbumbumbum" a on natočil tohle. Nešlo se na to dívat ani na jeden zátah, snaží se to být tak trapně hláškojdní, že sem si představoval šimpanze v kvádru jak tluče do klávesnice. Film žije ve světě, kde fyzika dostává knockout tím, že všechno vydrží vše, do doby než vypadá zajímavě něco zničit nebo zranit. Kdyby se film jmenoval jinak tak bych přemýšlel o hvězdě na víc- ale tohle je jako kdyby v nových Star Wars hrál všechny postavy Jar Jar Binks.------------------------------------------------------------40% za vcelku slušné loučení s Paulem Walkerem. ()

Aresko123 

všechny recenze uživatele

Strasne preplacana volovina.... asi ani Bond krizeny s McGyverom by neporazil VinDiesela.... Ked "rock" zoskocil so sanitkou na drona a znicil ho, UPLNE SOM PADOL DO KOLIEN.... toto je hovadina ako hrom..... ()

Formiczz 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že se mi Rychle a zběsile přestalo líbit od nějakého čtvrtého dílu, kde už vážně nešlo od závodění, ale akci. Doby prvního, druhého a ještě i třetího dílu jsou pryč a nemyslím si, že je nějaký režisér ještě zvládne napodobit, pokud ano budu jen rád. Ale co si budeme namlouvat, herci jsou nesmrtelní, zeleného plátna je tam víc, než živých lidí a ke všemu Vin Diesel, kterému není rozumět ani slabika. Neříkám, že sedmička je vyložený propadák, scéna z nemocnice kdy Statham vyřídí všechny, mi přišla docela i zábavná, ale skok z mrakodrapu či smyk na hraně hráze kaňonu, je i na mě trošku moc. Jediná věc, která zachránila moje hodnocení od jedné hvězdičky je rozloučení s Paulem Walkerem, jedna z mála věcí, která se opravdu povedla. ()

hoffo 

všechny recenze uživatele

...ach jaj...kam sme sa to za tých 14 rokov dostali... od skvelej jedničky, ktorú si sem-tam ešte nostalgicky pustím, až po prepálenú, jak hranolky na indulone, seven-down sci-fi akčnú paródiu. celé zle. Už som len čakal kedy sa tam objaví Schwarzo so Stenolonom a zadrbú niektorú so svojich replík. Na základe vývoja série typujem, že FF8 sa bude odohrávať niekde vo vesmíre a parta bude šoférovať autá s raketovými motormi. (volant ostane) Bude tam hrať ďalej Bruce Willis, Dolf Lundgren a hlavného záporáka bude hrať Steven Seagal ako doktor Zloun. Postava Briana O'connera sa tam opäť objaví (bude ju hrať Walkerov brat) a jeho zmena výzoru bude vysvetlená jeho nie celkom úspešným klonovaním na základni plnej votrelcov. V závere sa nakrátko objaví staručká Ellen Ripleyová aby im porozprávala o význame rodiny. Už aby to bolo. ()

Adelaides 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě baví, i když to naprosto popírá veškeré fyzikální zákony... ale vzpomeňme si např. na Matrix a položme si otázku, zda fyzikální limity nejsou jen výplod naší verze reality... to jsem trochu odbočila. Mám F&F sérii ráda od začátku, takže jsem se těšila a ukápla i slza za Paula. ()

MAsakRA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc! Řekl bych, že vrcholem série byl pátý díl. Od té doby to jde dolů. Ten doják na konci byl asi nezbytný, takže ho komentovat ani hodnotit nebudu. ()

chrisofwar 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu komentáře typu: "Z budovy do budovy by nikdy nepřeskočili!", "Netrefili by se mezi patra!", "Nikdy by nedokázali přendat dívku z auta do auta za jízdy, když jedou proti sobě!" No a co? Tento film se musí brát s nadhledem. Samozřejmě, že není reálný! Ale pro to má být špatný? Kdyby byl Harry Potter reálný, tak by z jeho "hůlky" nikdy žádné kouzlo nevyletělo. Když jdu do kina na akční film, musím také očekávat, že pokud má být v něčem jiný či zajímavější, samozřejmě bude také trochu nereálný. A to se Rychle a Zběsile povedlo. I když to byl částečně nereálný film, rozhodně byl jeden z nejlepších akčních. - Konečné rozloučení s Paulem Walkerem bylo velice dojemné a hezky provedené. /90%/ ()

Adom 

všechny recenze uživatele

Rýchlo a zbesilo 7, film, ktorý zarobil rýchle prachy ale jediné, čo som tam našiel bola skvelá kamera, efekty a akčné momenty. Ako to bolo už v 6 film sa, čím ďalej, tým menej podobá na pôvodnú sériu. Príbeh a zápletka sa dotýka absolútnej nuly. Väčšina postáv sa chová ako terminátor novej generácie, tým chcem povedať to, že ak by ste nejakú hodili z 10km bez padáka nemala by to problém prežiť. Verdikt: ak máte radi filmy, kde môžte absolútne vypnúť mozog a logiku, tak tento film je priamo pre vás. ()

Peyio 

všechny recenze uživatele

Akčný masaker na najvyššom možnom leveli. Musel byť konečne využitý aj potenciál blízkeho východu, takže emiratské 3 veže poslúžili dokonale. Výber elity akčných ikon skvelý ( Statham,Russel, Honsou, Jaa) plus malú scénku dala aj MMA superstar Ronda a o chutnučkej Nathalie Emmanuel (hacker?!) sa mi bude asi pár nocí snívať :P Samozrejme, že to so zdravým rozumom nemá nič spoločné, ale kto čakal niečo iné... Mal som chuť dať 4 hviezdy ale zázračné oživenie Doma a vrátenie pamäti Letty bol už na mňa príliš. Pre mňa 3 najlepší film série: lepšie ako 2,3,4,6 horšie ako 1,5 ()

Clareeta 

všechny recenze uživatele

Po těch 6 předchozích dílech si člověk tak nějak zvykne, že na dálnici může potkat všechno od trezoru po tank... a za ten začátek si to tu hvězdu navíc zaslouží! ()

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama