Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (1 372)

pepo 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že pre mňa táto séria začala byť zaujímavá až 5. dielom nakoniec sklamanie . Bohužiaľ sa to štýlovo vracia pred Fast five. Príliš klipové, veľa áut, málo The Rocka a roztomilú debilitu 5. a 6. najhradilo machrovanie autíčkarov, ktorí robia hrozné hovadiny a myslia si, že to cool. Na druhej strane Statham je výborný záporák, Kurt Russell potešil, akčná scéna v horách je fantastická a ako jediná sa vyrovná predchádzajúcim dielom, rozlúčka s Walkrom pekná. Výborný blockbuster ale po predošlých dieloch som čakal viac. Ale ako sequel slušnej jednotky a shitovej 2, 3, 4 je to úplná bomba. 7/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Ultradrahý, sakra úspěšný videoklip bez jakékoliv pořádné struktury děje, jen zcela základně vykreslenými motivacemi postav a kupou přepálené akce. Akční film bez jakýchkoliv snah podat divákovi něco aspoň trochu chytřejšího nebo výraznějšího, ale díky tomu, že ta akce většinou funguje výborně, je sice šílená, ale nápaditá a využívá správně auta, je z ní cítit poctivost (stačí si na youtube vyhledat nějaké video z natáčení) a adrenalin, díky anglickému přízvuku Jasona Stathama a Nathalie - u ní jsou i jiné nezanedbatelné klady, a samozřejmě díky závěru, do kterého dal Vin viditelně celé své srdce, na tři půjdu. Ale nelíbí se mi, že série nedokázala po pětce zůstat na takové skvěle rozjeté pozici. 6/10 ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem žádný z předchozích dílů neviděl (mám dost dobrý radar na filmy o kterých vím, že se mi nebudou líbit). Pro mě neuvěřitelné výdělky tohohle filmu jsem si ale chtěl ověřit na vlastní kůži. .... Osobně si pod pojmem "akční film" představuju něco fakt jinýho. Tahle přepálená ptákovina (u které nutnost nechat mozek doma nebo ignorovat fyzikální a jiné zákony je prý hlavním předpokladem pro to, film si užít) mě ale svojí tupostí spíš uspávala. .... Já si ovšem mozek beru do kina rád s sebou a občasné překračování fyzikálních zákonů musí být vyváženo buď dobrým příběhem nebo nadsázkou. A to všechno tomuhle "blockbusteru" chybí. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bohatí, nesoudní rodiče nakoupili svému vzornému dítěti všechny hračky, o které si řeklo. A když je mělo v ruce, bez jakékoliv soudnosti a smyslu s nimi začalo mlátit kolem sebe, autíčka lítala, hodní kluci v nich taky, těch zlých na ně bylo moc, a všichni žvatlali přesně tak, jak si malé dítě usmyslí. Ze začátku vám to přišlo roztomilé, pak prudící a nebýt těch několika opravdu zásadních momentů (třeba, když si Alfa s hlavím zlounem dali do huby, nebo když se zjeví deus ex machina s opravdu pořádným rotačákem v ruce), asi byste to vzdali. Takže po tom všem hlučném a nesmyslném řádění zůstane v obýváku na zemi akorát pořádný bordel, k jehož úklidu se evidentně nikdo moc nemá. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Mno. Paul Walker nejenže dostal nejlepší scény, nejlíp hrál a na konci ještě dostal parádní srdceryvnou rozlučku. On vlastně celý ten film patřil jemu. Což za a) nebylo prvoplánově cílem a za b) je tak trochu (ne)štěstí, protože jinak by to dopadlo mnohem hůř. Mimo jeho linky a jeho scén je film totiž příliš dlouhý, příliš hloupý a příliš zahleděný sám do sebe. Akční stránka tentokrát šlape a tenhle díl si narozdíl od šestky budu za rok ještě pamatovat, ale to tvůrcům nedává zelenou k tomu, aby se totálně vykašlali na veškerou základní logiku - soustavně chtít najít někoho, kdo si hledá vás, když vás najde před ním utéct a v samotném finále se smířit s tím, že tedy dotyčného necháte si vás najít, abyste před ním mohli znovu utíkat. Boží oko, Miss Hackers 2015 a všechna popřená fyzika by mi ještě tolik nevadily - ta dějová kostra je ale opravdu tupá. Naštěstí, když si to člověk nechá trochu rozležet v hlavě, ještě jednou si vzpomene na toho Walkera, srovná s předchozími díly .. jako jo, těch 60% si to asi zaslouží. Víc ale fakt ne, pánové. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (87)

  • Pozorný divák si může všimnout, že ještě před setkáním Dominica (Vin Diesel) a Briana (Paul Walker) v závěrečné scéně u křižovatky, je možné na krátký okamžik vidět v přecházející scéně oba vozy představitelů, jak jedou za sebou. (dickens)
  • Gal Gadot si měla zopakovat roli Gisele, ale její scéna byla z filmu vystřižena. Ve filmu se tak objeví jen na fotce a v archivních záběrech. (NinadeL)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama