Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (1 372)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Pohádka na dobrou noc? Jop, ale pořádná.. Hezky si to shrneme.. Ženské těla, nadupané káry, svalnatý chlapy, Statham který zase neukázal zadek, stará dobrá vtipná parta, Vin a jeho hrubej hlas, Hobbs <3, pocta Paulovi a důkaz, že auta lítají, ale směrem k zemi :).. Po těch 6 dílech jsem věděla do čeho jdu a poprvé jsem si to opravdu užila!! Zákony fyziky, anatomie a lidské logiky neexistují, přišla jsem na to až u sedmého dílu :D ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sedmička bývá šťastné číslo. Během natáčení však tragicky zahynul Paul Walker a série přišla o jeden základní stavební kámen. Hlavně na zvláštním závěru je vidět, že vymyslet předčasnou rozlučku nebylo jednoduché. Naštěstí Khalifa a Puth dodali skvěle padnoucí song. Macho diváci si navíc znovu přijdou na své. Krásku Gadot vystřídala Emmanuel, drsňačku Carano zase Rousey, a když nemohl jeden Shaw, naskočil druhý. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejpříjemnější je, že po minulých hrátkách s letadlem a mezidálničních skocích působí sedmička většinu času uvěřitelněji. Ne snad, že by auta s padákem nebo přechody z jednoho mrakodrapu do jiného způsobem letmo byly podle skutečných událostí, ale jakási jiskra větší živočišnosti se v nich nezapře. Snad za to může 4D zážitek, díky kterému jsem na vlastní kůži ochutnal všechny pády či vývrtky. Snad má zásluhy loučení s Paulem Walkerem, které funguje na dojemnou výbornou. Nejpozitivnější dojmy ale zanechává domácké finále, které různorodým zapojením všech zúčastněných překonává už tak dech beroucí pasáže z Kavkazu i Emirátů. Způsob přestupování, Rockova představa léčení zlomenin a v první řadě měření sil mezi Dieselem a Stathamem jsou atrakce napumpované adrenalinem až k zážitkové dokonalosti. V rovině filmů, u kterých přemýšlím nad případnými chybami až pár hodin po odeznění zrychleného tepu, tahle parta stále nemá konkurenci. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už má jen ty akční scény jinak je to takřka nekoukatelné. Zápletka, ani známky složitějšího příběhu v podstatě neexistují a tak se ve filmu jen bojuje, jezdí s auty a následně s nimi přeskakuje z mrakodrapu na mrakodrap. Tímto uzavírám tuhle kapitolu a na nic z téhle dílny se již nepodívám. 20% za precizní práci s efekty a za Stunt coordinatory. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch naprosto zbytečných digitálních vylomenin s dronem a helikoptérou na konci, bylo by to ještě lepší, protože jinak je v sedmém Rychle a zběsile snad všechno lepší než minule. Postavy mají co říct, akce je sice většinou velmi přes čáru, ale aspoň je zábavná a kromě výsadku aut zaujmou i souboje muže proti muži (a ženy proti ženě). Zejména Vin Diesel proti Jasonu Stathamovi... Tomu prosím pěkně říkám pořádné finále! Jinak i já musím smeknout před trikaři, protože jsem měl za to, že Paul Walker je digitální až úplně na konci, před tím setsakra dojemným sestřihem, nicméně jak jsem viděl v "making of", on byl digitální mnohem dříve. A mě to ani jednou nenapadlo. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (87)

  • Píseň "See You Again", která zazní na konci filmu, zazpívali rapper Wiz Khalifa a zpěvák Charlie Puth a byla napsána na počest zesnulého Paula Walkera (Brian O'Conner). (Shadowspark)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama