Reklama

Reklama

Kečupoví upíři

(seriál)
  • Německo Die Ketchup-Vampire (více)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Povedená rodinka upírů, kterých se ostatní bojí, i když nemají moc důvod. Jejich potravou není lidská krev, ale kečup, či tomatová omáčka. Počátkem devadesátých let byl pořad vysílán na ČT v pořadech Vega a Magion pod názvem Kečupoví upíři. (MJMilan)

Recenze (2)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal toho, že je tento pro mě kultovní seriál i zde na Čsfd!!! A že jej mohu hodnotit a komentovat! Na starých vhskách mám skoro celou první serii, přesně, jak jej vysílali na ČT! Sice jsem o nějaké díly přišel, ale zbytek se mi podařilo i zdigitalizovat, ale na většině diskuzních for nikdo pořád netušil o čem mluvím, až se na youtube objevila většina dílů v německém originále a i já tam postupně nahraji českou verzi. Pino a Bella...nejoblíbenější pár mého dětství, hlášky až na půdu, výborný dabing, charaktery. "I love this show...!" ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Vyloženě průměrný, ničím nevyčnívající a místy skoro až nudný animák, který mám docela problém žánrově zařadit. Na komedii je to příliš málo humorné, na dobrodružný se tam toho zas tak moc neděje, takže asi jen ta fantasy stránka je jasná a pak ještě jakási parodie na horory o upírech. Některé scény a dialogy mi přijdou poněkud škrobené. Celkový efekt trochu vyzdvihuje CZ dabing plný skvělých dabérů tehdejší doby. Seriál je průměrný a podle toho i hodnotím. 50% ()

Reklama

Reklama