Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Po tom. ako k brehu pripláva jedna z lodí, mladá žena ohlási nezvestnosť muža, s ktorým počas plavby prežila krátky románik. Ich zoznámenie totiž prebehlo za zvláštnych okolností. Bola svedkom, ako bol napadnutý neznámym mužom. Záhadou však zostáva fakt, že ho nikto z cestujúcich nevidel z lode vystúpiť. Detektíva Pereza (Douglas Henshall) však tento krát čaká ďaleko komplikovanejší, no hlavne nebezpečnejší prípad, než sa sprvoti zdá. Všetky stopy totiž vedú do najväčšieho mesta Škótska, Glasgowa, pričom hlavným podozrivým je človek, ktorý nemá žiadne zábrany. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (7)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to ještě stále nadprůměrné, ale asi si dám s detektivem Perezem na nějakou dobu pokoj. Dát druhou a třetí sérii skoro naráz bylo asi příliš, takže když to zase zkusím za pár měsíců, vůbec nic se nestane. Ocenil bych fakt, že náš hlavní hrdina ukázal, že se umí dát ránu a také, že se mu konečně podařilo „skórovat“, jinak jsem se dost ztrácel v drobet překombinovaném závěru, který mě jen utvrdil ve faktu, o kterém jsem psal ve svojí první větě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to tématicky úplná šálka mojej kávy, no stále je to normalizovane vyrozprávaný krimi seriál, ktorý kvalitatívne spĺňa úroveň nadpriemeru. Šesť epizód je podľa mňa veľa, nakoľko samotné spracovanie v danej téme sa nevyhlo hluchý pasážam. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama