Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Napriek udelení doživotného trestu je po 23 rokoch na slobodu prepustený vrah mladej dievčiny. Prípad v dávnej minulosti budil dojem jasnej záležitosti, lenže detektív Perez (Douglas Henshall) naráža na čoraz viac nezrovnalostí, ktoré nasvedčujú tomu, že ani z ďaleka nebol tak jednoznačný, ako bolo prezentované. Na mieste činu sa totiž nachádzali stopy, ktoré naznačujú prítomnosť druhého páchateľa. Aby toho nebolo málo, objaví sa mŕtvola dcéry vyšetrovateľa, ktorý pred viac ako 20 rokmi pôvodného páchateľa usvedčil. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (7)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát je celá série jedno dlouhé vyšetřování, jeden propuštěný z lochu, jedna zavražděná v roce 1994, jedna zavražděná teď, obě vraždy se dost podobají, pak je tu taky norská vrtná plošina, na které dělají dělníci právě z Shetland a zjevně se tam moc nedodržuje bezpečnost práce. Vyšetřování se taky částečně přesune na pevninu, tentokrát do Norska. Ve 4. díle se tu do toho přimíchají norští nacionalisti NDA a norská tajná služba. Rozuzlení je taky dost nečekané, protože jak se ukáže, za vším je taková obyčejná žárlivost. Ale nutno říct, že jak je to dlouhé a těch postav už je tam moc, tak v posledních 2 dílech už jsem tak nějak ztrácel přehled. Perez dostal konečně novější Volvo V90 Cross Country. Perezova dcerka tu taky dostala větší prostor. ()

Elisson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo by to skvelé, keby si odpustili tú povinnú "antifašistickú" agitáciu, ženské vo vedení a poslednú smrť....ale aj tak to má ešte stále úroveň.....(a ja dúfam v lepšie zajtrajšky) ()

hany83 

všechny recenze uživatele

Nejlepší série!!! Perez se rozhodně zařadil mezi mé nejoblíbenější detektiv, je to strašnej sympaťák! ()

Reklama

Reklama