Reklama

Reklama

Vraždy na Shetlandech

(seriál)
Trailer 2
Velká Británie, (2013–2023), 42 h 42 min (Minutáž: 53–60 min)

Předloha:

Ann Cleeves (kniha)

Hudba:

John Lunn

Hrají:

Douglas Henshall, Steven Robertson, Gemma Chan, Alexander Morton, Alison Peebles, Anthony Flanagan, Martin Wenner, Jordan Young, Lewis Howden, Kari Corbett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Kriminální seriál podle novel Ann Cleeves. Jimmy Perez je detektiv na skotských Shetlandech, odlehlém souostroví, kde se téměř všichni znají. Polovina obyvatel má nejbližší sousedy za kopcem, dveře se tu nezamykají, a když dojde k vraždě, je pravděpodobné, že někdo z malého policejního sboru je příbuzný oběti, a kdekdo z obyvatel má za to, že ví, kdo je vrah. (noby)

(více)

Recenze uživatele Elisson k tomuto seriálu (3)

Série 3 (2016) (S03) 

Multikultúrnosť a veľkolepé kecy k téme znásilnenia musia byť!!!! :-D Ale ja to ešte stále dokážem z celkového dojmu vyseparovať, takže tento seriál stále môže byť.....(ale bojím sa čo vymyslia nabudúce) ()

Série 4 (2018) (S04) 

Bolo by to skvelé, keby si odpustili tú povinnú "antifašistickú" agitáciu, ženské vo vedení a poslednú smrť....ale aj tak to má ešte stále úroveň.....(a ja dúfam v lepšie zajtrajšky) ()

Série 6 (2021) (S06) 

Jaj, títo slniečkárski moralisti...moralizujú a nevedia pochopiť až kým ich to samých nedostihne :-D aspoň, že tvorcovia trošku ubrali z imigrantskej propagandy, kvôli ktorej som sa ani nemohla pozerať na 5.sériu. ()

Reklama

Reklama