Reklama

Reklama

Vraždy na Shetlandech

(seriál)
Trailer 2
Velká Británie, (2013–2023), 42 h 42 min (Minutáž: 53–60 min)

Předloha:

Ann Cleeves (kniha)

Hudba:

John Lunn

Hrají:

Douglas Henshall, Steven Robertson, Gemma Chan, Alexander Morton, Alison Peebles, Anthony Flanagan, Martin Wenner, Jordan Young, Lewis Howden, Kari Corbett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Kriminální seriál podle novel Ann Cleeves. Jimmy Perez je detektiv na skotských Shetlandech, odlehlém souostroví, kde se téměř všichni znají. Polovina obyvatel má nejbližší sousedy za kopcem, dveře se tu nezamykají, a když dojde k vraždě, je pravděpodobné, že někdo z malého policejního sboru je příbuzný oběti, a kdekdo z obyvatel má za to, že ví, kdo je vrah. (noby)

(více)

Recenze uživatele petikacka k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2013) (S01) 

Mám ráda moře, ostrovy a přístavy...Toho je tu dostatek a ještě navíc dobrá krimi, sympatický inspektor a trochu zvláštní obyvatelé...Za mě 85% ()

Série 2 (2014) (S02) 

Pořád je to dobrý...Fascinuje mě okolní příroda a ostrovy, ovce a majáky...Ovšem na rovinu, žít bych tam nechtěla...Příliš uzavřená komunita a to není nic pro mě, ale jako podtext pro krimošku je to velice cool...Za mě 85% ()

Série 3 (2016) (S03) 

Trošku mi vadilo to roztažení do 6.-i dílů, ale jinak pořád dobrý...Detektiv inspektor Perez mě strašně baví a vlastně i ta osamělá krajina...Za mě pořád 85% ()

Série 4 (2018) (S04) 

Další zajímavý a naprosto nepředvídatelný případ DI Pereze...Za mě 90% ()

Série 5 (2019) (S05) 

Tak 5. série je suverénně nejlepší...Nakonec jsem se do tohoto skotského ostrova zamilovala i když tam pořád fouká nebo prší...A nejlepší je DI Perez a Tosh...Budete mi chybět...Za mě 98% ()

Reklama

Reklama