Reklama

Reklama

Vila Antropoff

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní
Estonsko / Lotyšsko, 2012, 13 min

Obsahy(1)

Muž z marocké pláže nemá co ztratit, s výjimkou svého snu. A tak se za ním vydává přes moře do Vily Antropoff. Po vysilující plavbě se dostane do cíle, jenže vila není tím, čím se zdá. Pozoruhodný, přízračně stylizovaný snímek vznikl spoluprací dvou pobaltských animátorů, kteří v posledních letech bodují na mezinárodních festivalech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hrozně sympatickej filmeček, který možná na první pohled vypadá jako groteska kombinovaná s agitkou na téma "nebohý černošský uprchlík přes moře" ale bylo by hrozná škoda, kdyby se toho někdo chytil a kvůli tomu odeslal Vilu Antropoff do hlubin odpadu, protože je to jednak řemeslně velmi dobře zpracované, ale dokonce i vtipné. A závěrečná pointa (nebo nepointa) je hrozně zajímavá a bavila mě tak, jako už dlouho nic. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* že by krátká sonda do snů černých přistěhovalců ;-)? Nevím, ale bylo to docela zajimavý, satirické se svěží černobílou animací. Kdyby mi to dávalo větší smysl, tak bych v hodnocení možná přidal - zkouknul jsem to tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama