Reklama

Reklama

Gang Related

(seriál)
Trailer 6
USA, 2014, 9 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Chris Morgan

Hudba:

Photek

Hrají:

Ramon Rodriguez, Jay Hernandez, RZA, Sung Kang, Inbar Lavi, Reynaldo Gallegos, Shantel VanSanten, Cliff Curtis, Terry O'Quinn, Emilio Rivera, Jay Karnes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

,,Každý zločinec má ušľachtilý dôvod a každý hrdina temnú stránku." Detektív Ryan Lopez (Ramon Rodriguez) je vychádzajúcou hviezdou v elitnej jednotke Gang Task Force (GTF). Čo svet nevie je, že Ryan dávno predtým, než sa stal policajtom, sľúbil vernosť latino gangu Los Angelicos. Keď je Ryanov priateľ a partner nezmyselne zabitý členom gangu, Ryan sa spojí s dlhoročným členom GTF Cassiusom Greenom (RZA).
Napriek svojej profesii je Ryan stále zaviazaný vodcovi gangu Javierovi Acostovi (Cliff Curtis), mužovi, ktorý mu nahrádza otca a vymyslel jeho vstup do policajných síl. Je to tajomstvo, ktoré poznajú len Ryan, Javier a jeho synovia – chladnokrvný Carlos (Reynaldo Gallegos) a Ryanov najlepší priateľ z detstva Daniel (Jay Hernandez).
Ryan si postupne začína uvedomovať, že je viac oddaný polícii ako gangu Los Angelicos. Jeho rastúci zmysel pre vernosť jednej strane mu pomôže konečne sa rozhodnúť, na ktorej strane zákona naozaj stojí. (NightGR)

(více)

Recenze (11)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Tuctová krimi o poldovi, který zároveň pracuje pro gangsterského bosse. Jedno klišé za druhým, naštěstí je pilot ve zručných režisérských rukou Allena Hughese (From Hell, Broken City), takže o hutnou atmosféru není nouze. Ta ale není všechno, scénář zkrátka není z nejpovedenějších a navíc to hodně připomíná Volavku, respektive Skrytou identitu. Ale potěšila mě účast Cliffa Curtise, takže šanci tomu ještě dám. Pilot - 60% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavě rozehraná hra policajta a gangstera zároveň. Velkou neduhou je, že mě to celou dobu nějak netáhlo. Zvratů je málo, akce je málo a postavy jsou nicneříkající. I když to občas odsejpalo, ve výsledku jsem se k dokoukání nutil. Přidat zvraty a akci, bylo by to určitě daleko lepší. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

S každým dílem lepší a lepší; jednotlivé události se kupí a slibují dosti drsnou konfrontaci v závěru, až pravda vyjde najevo... jenže toho se asi jen tak nedočkám - protože to by byl i konec seriálu. Ačkoliv v seriálu nejsou skoro žádné gore scény, které by tu pasovaly (aneb nejsme na kabelovce), i tak je prostředí losangelského podsvětí dosti špinavé a ponuré - navíc ani ti policajti nejsou svatoušci a nehrají podle pravidel, což je osvěžující změnou mezi nekonečným zástupem procedural cop shows. ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Očekávat další Shield bylo hodně bláhové... Každopádně seriál není vůbec špatný, i když Shieldu nesahá ani po kolena. A když už jsme u toho Shieldu ;), Jay Karnes a Catherine Dent ve vedlejších rolích hodně potěšili. :) ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodový a sledovatelný seriál se solidní dávkou akce a bez přehnaných mystifikací. Rozhodně lepší jak většina americký bejkáren. K obrazovce to zrovna nepřiková, ale jednou za týden se na to člověk rád podívá. Hodnoceno po sedmi dílech. 3-4* ()

cafu94 

všechny recenze uživatele

Na Gang Related jsem narazil zcela náhodou a po prvním díle mě na tolik nadchl, že jsem věděl, že se u mě zařadí mezi TOP seriály. S přibývajícími díly seriál stále gradoval a poslední díly jsem sledoval už bez titulek, protože jsem hltal jeden díl za druhým. Důvody, proč jsem si jej zamiloval je ten, že herci jsou sympatičtí a podávají přesvědčivé výkony. Dále pak téměř vždy propadnu seriálům z prostředí gangu, špinavých ulic a zkorumpované policii. Jediné, co mě velmi mrzí, že Gang Related skončil už po 13. díle. Je to velká škoda, protože si zasloužil mnohem víc, už jenom díky tomu konci... Nejoblíbenější postavy: Ryan Lopez a Daniel Acosta ()

Jardismo 

všechny recenze uživatele

Nic neobvyklého na seriálovém nebi. Některé scény mě vytáčely, například elitní jednotka vtrhne do bytu podezřelého asi v 10 lidech, všichni jdou předem a druhou stranu domu nezajistí. Kvůli Terrymu dám seriálu ještě šanci, ale nevěřím, že u něj vydržím za mě 60%. ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Viděna celá série. S každým dílem zrající příběh, hutná atmosféra. Děj jede z ostra ku předu, vše odsejpá. Ústřední motiv infiltrace člena mafiánské rodiny do elitní policejní složky, velice dobře zvládnutý. Měl jsem obavy, že seriál půjde epizodním style, jako mé velké zklamání Almost Human, ale nestalo se tak. Finále celé série bravůrně zvládnuté a připravené na další sérii. Režije výborná a herci rovněž. není co řešit, v rámci žánru, plný počet. Není nic, co by mi na seriálu vadilo. ()

F_Sanchez 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutém dílu naprosto obyčejný, skoro až podprůměrný, krimi? seriál, který nenabízí nic nového, vše jsem již stokrát viděl jinde. Gangster pracující jako "undercover" policajt - tato myšlénka zní velmi lákavě (Skrytá identita byla fajn), ale tady je to jaksi podivně, nemastně, neslaně podané, nemá to atmosféru. Prostě gangster jen tak btw dělá policajta, ze služby si jen tak odskočí na oslavu bosse gangu, už v prvním dílu si vylil srdéčko, že by snad chtěl raději i býti policajtem než gangsterem, i megakrutý gangsterboss se chce polepšit, praštit s gangsteřinou a dál dělat legální obchod. Co mi tam ještě chybí je nějaká ta opravdová láska, ale nebojme se, ta určitě přijde v dalších dílech, vždyť jeho kámoš se zasnoubil s holkou, co má náš hrdina rád. Některé dialogy jsou naprosto naivní, skoro až sračkoidní. Na druhou stranu je to alespoň akční, což mě baví, takže mu ještě dám šanci, s vírou v to, že se seriál alespoň malinko zvedne a přidá trochu dramatičnosti, a já budu muset tento koment přepsat. A navíc je toto hodnocení po prvním dílu, dneska bude teprve druhý, ale musel jsem to napsat, protože na seriál jsem se těšil a teď jsem trošku víc nasraný. Hold jsem nečekal takovou komedii. Pilot bohužel jen cca 40% Edit: Naštěstí jsem se mýlil, zas tak špatné to není, v průběhu se to pěkně rozjelo a moje chmury byly částečně zahnány. Takový solidní průměr nebo lehký nadprůměr, záleží na konci sezóny. Zatím 3 hvězdy. ()

billyboybb 

všechny recenze uživatele

Serial neurazi, ale zaroven az tak nenadchne. Pri mnozstve produkcie, ktora je aktualne chrlena stanicami, ide hlavne pocas prvych epizod o slabsi priemer. Pocas sezony vsak zacali diely naberat na obratkach a posledne dva diely by som oznacil za slusne, hlavne co sa necakanych zvratov tyka. Druha sezona este nie je ohlasena, avsak priestor na pokracovanie existuje. Je vsak otazne ako sa stanica postavi k sledovanosti serialu. Za mna odporucam, ide o oddychovy serial s davkou akcie. Hodnotil by som niekde na urovni 65% - 70%. ()

Reklama

Reklama