Reklama

Reklama

Vanilla Ice: Ice Ice Baby

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1990, 4 min

Hrají:

Vanilla Ice

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele

Takovéto podhodnocení si bourák Vanilla Ice nezaslouží. Ten chlápek na začátku devadesátých let svým hitem v podstatě definoval rap. Bohužel závist od skupiny Queen mu zničila kariéru, protože spor o plagiátorství s nápěvkem písně "Under pressure" prohrál. Stal se tak zpěvákem jediného hitu. Je to škoda. Holky po něm šílely, kluci ho napodobovali a klip je jednoduchou taneční peckou. Není to žádné přeplácané video a je svým stylem charakteristické pro devadesátá léta. Mé hodnocení: 80% ()

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Vanilla Ice týmto definoval rap? (go home, you´re drunk) pesničkou ice ice baby iba priblížil hip-hop širšej verejnosti. Si na omyle. Vanilla Ice zničil vierohodnosť bielych rapperov až tak, že iba niekomu s kalibrom ako Eminem sa podarilo napraviť škody. A že závisť od skupiny Queen? snívaj ďalej. To "podhodnotenie" mu týmto patrí. Vidno, že si evidentne nikdy nepočul o Beastie Boys, keď tu Vanilla Ice tak ospevuješ. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klip pomerne trápny, ale vlastne aj výstižný. Ono táto hudobná produkcia nieje nič svetoborné, aj keď si splnila svoj účel ( a to dokonale - je to legenda snáď ešte väčšia ako originál ), čo sa týka vizuálnej stavby, poďme na to ináč. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mňa klip nezaujal,nesúhlasím s názorom že Vanilla Ice definoval rap ( tomu sa možno akurát zasmiať) ale Ice ice baby bol rozhodne song ktorý sa pospevoval. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Klip je otřesnej a stupidní (jako většina hip-hoperských klipů) bez většího smyslu a nápadu. Ale pokud mám být objektivní (stejně jako u filmů, kde hodnotím nejen to, co vidím, ale i to, co slyším), tak jelikož tuhle skladbu občas ještě slýchávám hrát všude možně, tak na tu melodii asi jen tak nezapomenu. Taky na ni vzniká pořád spousta remixů, takže lidi to očividně baví poslouchat. Co si pamatuji v době vzniku, tak se ta melodie hodně chytla. 60% ()

Reklama

Reklama