Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Recenze (371)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Upištěný a ukvičený protivný ženský v komedii, kde si s nimi Nikolaj Coster-Waldau dělá vysloveně co chce. On je ale taky jantar na desátou, když si myslel, že mu to všecko bude procházet do nekonečna a tak také bude po zásluze odměněn. Tenhle film znova už nikdy nechci vidět. Leslie Mann a Kate Upton ty emoce předváděly tak, jako kdyby to hrály zadarmo. Strašný. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $83,899,650Tržby Celosvetovo $194,373,005Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ strašná trapošina, ktorá chce zaujať humusárskym záchodovým humorom?? ako v podstate skoro všetky výplachové americké ako že komédie, a Cameron Diaz je úplne mimo misu, už by to mala zabaliť posledných 5 rokov pláva v tak prázdnych projektoch a k tomu výzorovo skôr len straší než upúta /15%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Čumět na film jenom kvůli tomu, že se tam snaží hrát Kate Upton, to je akt nejvyšší zoufalosti. Ovšem pokud se doposud objevila pouze ve vašich polucemi nabitých snech, tak je forma filmu poměrně vítanou změnou. Kate je vlastně takový můj malý privátní polobůh, páč disponuje několika výraznými charakterovými vlastnostmi, kterých si na ní nesmírně cením. Namátkou je to třeba dekolt, pak ňadra, prsa, kozy, občas cecky, dudy, balóny, někdy i melouny, koláčky, koziska a... a to je vlastně všechno. Takže pokud jí někde z plavek vypadne byť jen jeden sotva mikroskopický attometr bradavky, chci to vědět! Chci sedět za tím zkurveným onanostolem a chci být první, kterému tato informace způsobí nekontrolovatelnou erekci. Ono bejt madam Uptonojc je vlastně docela fajn; od každého prvního zdravě vyvinutého heterosexuála dostanete pět hvězd (s takovým hodnocením jsem tady očividně první, vy nemocný buzny!), aniž byste předvedli třeba jen trapný náznak hereckého výkonu, a nebo se třeba můžete chystat vydat vlastní knihu svých selfies fotografií a máte jistého minimálně mě, že si to koupí. Takové štěstí mnoho začínajících literárních velikánu nemá. A je to fakt pravda, před projekcí jsem to četl v New York Times, to je taková americká obdoba Blesku. Jen se nad tím zamyslete. Celosvětově prodávaná kniha plná jen vašich debilních fotek. Když tak nad tím přemýšlím já, tak on je to vlastně docela dobrej nápad. Klidně můžu bejt vymaštěnej jak pekáč na buchtu, v podstatě stačí sehnat jen mobil s foťákem a obličej, a hnedle můžu svoji oduševnělou tvorbou brát národní knihovny útokem. Člověk se u toho pobaví a ještě navíc může zarobit nějaký ty zlatý keše. Sice ne tolik, abych si mohl dovolit vydražit autentickou lupu z Rytmusových vlasů, ale pár milionů euro by to hodit mohlo. Muhehe, právě jsem vytvořil geniální podnikatelský plán, ta Kate je prostě boží, takové multifunkční štěstíčko. Hrát sice už nemusí, jednou to stačilo, zlato, ale klidně mi ho vykuř, když jinak nedáš. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše Chick movie, ale velmi zábavný na podívání. Manželka s milenkami se mstí nevěrnému Lannisterovi a některé naschvály jsou velmi povedené. Fajn zábava se sexy Cameron Diaz a Kate Upton. 65 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V pohodě komedie, ale spíš pro holky / ženský ... :)) Jak dopadl vychcanej šmejd, kterej to táhl s více ženskejma najednou a ony se proti němu tajně spojily ... Úsměvný mi na tom přišlo hlavně to, jak to bylo v tu tobu pro mne aktuální ... :-D ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Já ten fekální humor fakt nemusím, takže proto jen 2*. Jinak by se to celkem dalo - postava, kterou hrála Cameron Diaz, mi přišla sympatická, Leslie Mann hysterická a protivná a ta třetí nejmladší ušla. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nechci být navoněný hezounek s luxusním kabrioletem, zástupem přístupných vagín a tunou peněz na Bahamách. Před zhlédnutím tohoto snímku jsem proti takovému životu nic neměl, ale pokud by se proti mně měla spojit kreativní manželka s právnickou milenkou a prsatou milenkou, tak si ho raději budu do konce života honit sám v pronajatém bytě. Tolik hysterie, kterou tento snímek nabízí, bych totiž v reálném životě nevydržel ani jeden den a ani při sledování tohoto snímku jsem se necítil moc dobře. Zejména proto, že z mého úhlu pohledu tohle nemá s komedií nic společného. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Taková americká variace na Vejdělka a Trošku. U tohohle se smějí jen velmi hloupí lidé. Bez výjimky. Promiňte, ale představa, že někomu přijde vtipný tenhle (místy doslova) průjmový humor, je pro mě až příliš frustrující, abych byl ochoten připustit, že ten člověk může mít IQ nad 5 - a neumím si takového člověka ani představit. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Vítejte v roce 2014, kdy je postava ženy ve velkorozpočtový hollywoodský komedii degradována na obživlý lobotomizovaný hovězí, který s radostí roztrhalo a zapálilo sebraný svazky dějin ženský emancipace v kostce, protože se nevešly do pozlacený lujvitonky. Z návštěvy tohohle navoněnýho kravína se budu vzpamatovávat ještě hodně dlouho, Carrie Bradshaw nicméně uděluje pečeť kvality. 30% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Melissa Stack | Hudba: Aaron Zigman | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: LBI Productions | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 194,318,618 $ || Je to až neuveriteľné, ale v Amerike sa podobné žánrovky s Diazovou v hlavnej roli dajú ešte stále predať. Film je dosť žensky ladený, hlavne kôli faktu, že scenár napísala Melissa Stack. Neni to ale až tak zlé, a vtipných scén bolo viacero. Vyšumelo to však z hlavy rýchlo, na dnes si pamätám len záverečnú pomstu a muky hlavnej mužskej postavy. Scéna so sklenenou stenou nemala chybu. Avšak, viackrát by som to už neprekráčal ;) 48% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že takéto herecké a režisérske zoskupenie nevie dať dokopy nič viac, než len priemernú americkú "komédiu", ktorá je nadmieru upišťaná a urevaná. Od prvej do poslednej minúty je nevtipná a tuctová a na smiech sú len tie kŕčové pokusy o prirodzené hranie. 40%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Oslintaná rádoby "komedie" o tom, že přátelství je silnější a důležitější než partnerství, která každou minutu přichází s minimálně jedním důvodem, proč jí z celého srdce nenávidět. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

"Jou, spravíme z toho best revenge movie ever! A mohli by týpečkovi do chlastu naliat gutalax a on sa posere! So genius! Aj ten čokel, sa može niekde vysrať! Much wow! To bude hit." Mno ... čo viac napísať o filme kde najsympatickejšiu postavu hrá Nicki Minaj. 20% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stará mladá Diaz, která už jednoduše nemá na to, aby hrála roztomilé diblíky a odporná hysterka Leslie Mann - více nesympatickou dvojici si lze asi těžko představit. A právě tyhle mají hlavní roli v ubrečeném, uřvaném a popudlivém filmu. Což o to, námět má docela potenciál a Nikolajovi to upravenému a s oběma zdravýma rukama sluší, ale tady výčet pozitiv pravděpodobně končí. Hysterický a ubulený záchvat Leslie Mann, která by OPRAVDU potřebovala tábor pro mozky, nebyl vtipný ani na poprvé - natož po padesáté. První polovina se nudně táhne, ve druhé už to sice trochu odsýpalo, ale tuctové fórky to nijak zvlášť nezachránily. A žlutohnědá krev byla jen perlička na závěr. What the heck? A jinak, tomu chlapovi se vůbec nedivím, že takovou krávu podváděl :D ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Slunce seno a pár facek - tedy to, co u nás svým naturelem s odstupem času představuje to nejhloupější a nejabsurdnější, tak přesně tohle je The Other Woman, akorát za velkou louží. A samozřejmě o dvě třídy více nablýskané a svým pojetím o světelný rok vpředu. Ve finále je to ale stejně tupá hovadina a ztracený čas. Nejvíc zamrzí, že to točil jinak brilantní a citlivy režisér emocionálních fláků typu The Notebook, nebo My Sisters Keeper. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S tímhle pohledným chlapíkem má každá z nich (a ještě zřejmě další tucet) své plány, jenže jedna o druhé neví, protože tenhle hošan je pěkné prase, takže se nemůže divit, že se tři z nich spojí (manželka a dvě milenky) a nachystají pro něj pomstychtivé plány. Bláznivá, tolerantní, plačtivá a poctivá ženuška, sebevědomá právnička zvyklá na luxus a prsatý benjamínek, který moc dobře ví, jaké plavky zvolit. Žádná však svůj potenciál naplno neprodá. Hysterické záchvaty a potlačovaný pláč možná jednou zafungují, ale napotřetí jsou otravné. Ostatně snímek se solidně rozjíždí, ale rychle mu dochází dech. Druhá polovina je pak vyloženě o tlačení na pilu, kdy se dočkáme i toaletního humoru (bože) a dokazování toho, že scénář nemá silné základy. Namísto toho, aby se trio podváděných rozhodlo pro nějaké smysluplné řešení, volí ženské hormony nebo projímadlo. Závěrečná konfrontace tváří v tvář vyzní do prázdna. Jakoby tvůrci místy netušili, co chtějí točit. Z romantiky skáčou do bláznivé komedie, z ní pak do dramatu o síle přátelství, nikde se příliš neohřejí a nikde díru do filmového světa neudělají. Navíc na jednu slušnou scénu připadnou tři hodně laciné, případně využívající naprosto zbytečné juchání, poskakování a pitvoření (třeba Nikolaj Coster-Waldau herecky absolutně nezvládl závěrečné zúčtování). Nabotoxovaná Nicki Minaj je mimo mísu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory mé averzi ke Cameron Diaz (filmy, v nichž ji vydržím, spočítám na prstech jedné ruky) byla tahle komedie poměrně snesitelná, příjemná, neukřičená a vkusná- tedy rozhodně ne nevkusná. Hlavně za to ale vděčí úžasné Leslie Mann, která mě bavila od samého začátku do samého konce. ()

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama