Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Recenze (371)

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádné mistrovské dílo. Prostě nenáročná americká komedie pro ženy. Ale mě se film líbil, vždy potěší a zvedne náladu. Jedna z mála amerických komedií tohoto typu, která je doopravdy vtipná a ne zas tak neoriginální :) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Šibnuté ženské vs. Nikolaj Coster-Waldau. Všetky sa chovajú viac menej ako sliepky a ich diabolský plán na pomstu záletnému manželovi/milencovi zahŕňa také sofistifikované metódy ako sypanie mu estrogénu a preháňadla do jedla (pretože si to zaslúži). Z námetu je jasné, že film je určený hlavne ženám, ale aj muži si tu nájdu to svoje (Kate Upton v plavkách). Inak je to ale klasická americká blbosť o girl power. 4+/10 PS: Diazová nech sa už na role tých famme fatale vyserie a prenechá ich mladším. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Ničím mě to nenaštvalo, párkrát jsem se i usmála. Dobrá inspirace jak zničít zahýbajícího chlapa, a všechno jde líp když se spojí podváděná manželka se dvěma milenkami:) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Leslie Mann mě tu doopravdy děsila. Nepříliš povedená romantika, natož komedie. Trochu se stydím za to, že jsem si to pustila hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla vědět, jak hraje Nicki Minaj, jejíž zadek mě tolik fascinoval v nějakým videoklipu. A to mám za to! :D ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Já jsem se ale skvěle bavila! Viděno v rámci Dámské jízdy v Jičíně a musím říct, že to byla velice dobrá volba. Pravda, některé vtípky byly až trochu moc fekální, ale jinak mě to hodně bavilo. Leslie Mann hrála úplně dokonale, její postava filmu dodala vážně šmrnc. A Nikolaj mě příjemně překvapil, i když GoT je prostě jeho parketa. ()

Ba-nny 

všechny recenze uživatele

Keby som bol dievča a mal tak 16, 17 rokov, asi by som cely film jačal s hlavnými hrdinkami a dal o jendu dve hviezdy viacej. Pre mňa osobne nie veľmi vtipné a miestami primitívne. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Vtipná, svižná a trošku praštěná komedie, která mi zpříjemnila deštivé odpoledne. Mé očekávání splnila, 4* zaslouženě. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

V realite si to neviem predstavit :) Ale zenska logika je tajomnejsia ako ta muzska, co je vlastne tiez napad ze by to mohli urobit aj v opacnom garde :D ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Komédia je to už len preto, že je smiešne to, aké stupídne dielo to vlastne natočili. Cameron sa upisuje v posledných rokoch len do prepadákov, Leslie Mann je ako vždy snaživka čo chce pôsobiť vtipne, no márne a tá tupaňa, ktorá je tam iba kvôli svojej kráse (o čom by sa dalo polemizovať) a kvôli tomu, aby bola mladšia než Cameron a s väčšími kozami. Celú trištvrte hodinu to ako komédia vôbec nepôsobí, potom sa ukáže zopár srandičiek, ktoré mi vytvoria letmý úsmev na tvári a potom je to zase pohroma. Celé to pôsobí skôr ako lacný TV film než film na plátna kín. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to horší, to musím říct. Až na nesnesitelně přiblblou postavu Leslie Mann (nedivím se, že jí ten chlap podváděl) byli všichni překvapivě v pohodě, ani Cameron nepřehrávala. Škoda jen toho konce plného trapného, do skla narážecího, humoru. Jo a ještě si myslím, že Nikolaj by nemusel brát role v takových filmech... ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Divím se, že to má tak nízký hodnocení. Čekal jsem, že bude mít alespoň 70%... Film mě na první pohled moc nezaujal, ale jak se to postupně rozbíhalo, tak se mi čím dál víc začínal líbit. Ještě aby ne, když tam hraje Cameron Diaz. Nakonec jsem si oblíbil i obsah, přestože jsem zpočátku vůči 3 ženám spojených proti muži byl skeptický. Ale film dokázal vytvořit takovou atmosféru, že jsem to tomu chlapovi přál. A i kdyby se mi na filmu nic nelíbilo, tak odtrhnout oči od 3 hlavních hrdinek by bylo hodně těžké. Dokonce jsem si všiml i jak stále měnily outfit... ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová komedie,sice pro mě začátek filmu byl absolutní nuda a pak se to rozjelo ,kdo mi ale ve filmu dost vadil ,tak byla herečka Nicki Minaj ,raději at jenom zpívá a nehraje .Uvdím ,jestli nepůjdu s hodnocením ,ještě níž až film uvidím po druhé . ()

Dendulkaa_ 

všechny recenze uživatele

Tak přesně tenhle film jsem momentálně potřebovala vidět. Jó chvílema to byla pitomost, ale já se bavila skvěle. Girls rule! ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Áno je to plne klišé, trápneho, fekálneho humoru, upištanej Leslie Mann a iných neznesitelností. Film v ktorom je takmer všetko ilúziou dokonalosti od kostýmov, účesov, cez autá, až po perfektné domovy, vrátane toho na pláži, má jedinú chybu a to nenapravitelného "jedinca". Nevadí, aj to sa dá vyriešiť priam rozprávkovým spôsobom. A ja?, občas sa rád nechávam takto týrať. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Dvě milenky (C.Diaz, K.Upton) a manželka (L.Mann) dají hlavy i rozum dohromady a postupně a velmi sofistikovaně zničí chronickému nevěrníkovi/milenci N.Costen-Waldau) život… Originální příběh to rozhodně byl, protože to tu asi vážně ještě nebylo. A i když L.Mann byla zábavná a pár scén ve filmu bylo vydařených, tak na mě celé toto dílo nijak zvlášť nezapůsobilo. Nevím, možná chyběl vybroušenější příběh nebo rafinovanější závěr. Každopádně Jedna za všechny má u mě dvě hvězdy. ()

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama