Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Recenze (371)

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Film má velmi dobrý rozjezd, celkem hezkou zápletku (nebo hezké zápletky). Bohužel někde v polovině film tak trochu začne kolísat a masochistická scéna na závěr mi přišla až moc přestřelená. ()

Capinka 

všechny recenze uživatele

Hrubá kostra příběhu je docela fajn, ale proč je to celý tak uječený? To fakt nechápu. Takže vcelku to vlastně byl takovej nic moc film. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Podla mna velmi svieza komedia, potesilo a rozveselilo. Cameron Diaz sice starne, ale velmi elegantne, ako naozajstna dama. Mam ju vo filmoch velmi rada a v tomto je naozaj velmi povabna. ()

ters 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr, obyčejná oddechovka. Nicméně s originální zpletkou a pár vtipnými scénami. Nicméně hlavní hrdinky až na Cameron lezou dost brzo na nervy. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Cameron a Kate - dva důvody, proč tenhle film shlédnout. Nic víc vám k tomu neřeknu, protože to díru do světa neudělalo a ani neudělá. Originalitu nečekejte. Prostě se jen kochejte sexappealem těchto dvou dam. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

prekvapivo prudký rozbeh, vcelku vtipné momenty, zaujímavé herectvo od Leslie, ozaj zlatá Nicky, no a potom neprekvapivo strata výkonu až na jeden valec a napokon z toho ostala kocábka, ktorá len zotrvačnosťou buchla do obrubníka. ()

Bejbina 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz i Leslie Mann přehrávají, děj a postavení domácí puťky je neuvěřitelné, ale pokud nemáte večer náladu na něco extra těžkého ..... pak třeba uvěříte, že podváděná manželka se může spřátelit s podváděnou milenkou, když jí ztropí hysterickou scénu v prácí, pozvrací ji v baru a nechá svou dogu, aby si si ulevila u ni v obýváku. ()

andydufrsn 

všechny recenze uživatele

Manželka se spojí se dvěmi milenkami svého muže a společně jej zničí, tak tady už schází jenom trpaslíci, světelné meče a cestování časem. Lehce film pozvedávají plavkové kreace Kate Upton ()

Meitee 

všechny recenze uživatele

Ale jo, holky jsou sice praštěný a otravný, ale jde na ně koukat. Pár vtipnejch hlášek se taky najde. Myslim si, že film splnil moje očekávání - dělat si věci na počítači a zbylých 20% mozku použít na sledování tohohle filmu. ()

vampvegetar 

všechny recenze uživatele

komédia pre prázdne hlavy a diváka, čo sa chcú len odreagovať na vtipoch, no ani to tu riadne nejde. príbeh "bezhlavo" buchnutých žien, kde jedna potrebuje šokovú terapiu ( najskôr nad sebou samou ) a nakazí právničku ( Cameron spočiatku "funguje" ako tak ako rozumná postava a dá sa na ňu aj pozerať aj napriek už pokročilejšiemu veku ), kde začnú vojnu proti prelietavému mužovi či nápadníkovi. neskôr do toho vtiahnu aj najrozumnejšiu ( a i napriek pár kilám aj najkrajšiu Kate Upton ) a je to óda na "ženskú monogamiu" prepojená na ich "šialenstvo, čo sa navzájom šíri ako nákaza". ako dej komédie možné, ale až veľmi tresknuté a dôkaz, že nakoniec majú vždy pravdu tie najpoctivejšie a chlap tu síce robí "nevernosť", ale v závere s ním akože inteligentne zatočia, pričom reálne len poukážu na svoje skryté negatíva, vďaka ktorým im bol neverný (môj názor). ()

Destheras 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených komedií. Chlap co podvádí je klasika. Co se ale stane kdyz se jeho milenky a žena dají dohromady? Nejednou jsem se pořádně zasmála. Hodně povedené ()

Keywee 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak tady pánové hodnotí ucházející kozy Upton a stárnoucí obličej Diaz. Jestli vás to nebavilo, jakože zjevně ne, pusťte si příště nějakou střílečku a odpusťte si komentář víceméně ženského filmu, u kterého tak nějak nechápu, proč si ho hetero většina pánského pohlaví vlastně vůbec pustila. Za mě s klidem plná pálka. Není to žádná extra pecka, je to prostě ten typ komedie, kterou si s kámoškama pustíte večer k vínku a brambůrkám...a s chutí si ho užijete. A s tím by si to také člověk měl pustit. 😉 ()

zuzanaka 

všechny recenze uživatele

Ano cele milucko priblble ale preco nie? Ja som tym babam fandila aj ked naozaj nemusim tu usatu kameronku:) Leslie je moja oblubenkyna od Georga z dzungle:) a Nikolaj je best a velice sympaticky ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Tupá komédia s tupim humorom ako fakt odpad ,tu jednu * dávam pre Kate upton pre ktorú som ten film dopozeral do konca a tiež sa dal zniesť aj Nikolaj s plným počtom rúk známejšieho ako jaime z GoT/10% ()

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama