Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Recenze (371)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost, který by se měly sázet odpady už jenom z principu - protože pokud má tahle recyklace všeho možnýho (a zpravidla i nejhoršího) představovat moderní komedii pro ženy, tak se bejt v kůži jedný z nich bez prodlení stěhuju na jinou planetu. --- Na Other Woman je špatně vesměs úplně všechno: od provedení kámen-nůžky-papír přes dávno opotřebovanej humor a držkatý repliky jako "Monogamy is not natural" až po marmeládu z nosu hlavního hrdiny. Samostatnou kapitolou a zároveň úplnym vrcholem všeho je potom jeden z nejhorších castingů poslední doby. Tam to začíná čim dál nekoukatelnější Cameron Diaz (která měla posledních 30 minut strávit přinejlepšim na vozíčku a byl by - možná - klid), pokračuje vysloveně vražděnou Leslie Mann, který je na podobně ubulenou postavu přirozeně škoda, a končí u dvou pochybných existencí - robotího hlasu Nicki Minaj a další mnou nepochopený krásky Kate Upton. Přesně takhle nějak vypadá sestava, který bys ani tu facku nedal... to by bylo plejtvání drahocenný energie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když jsem koukal na komentáře a hodnocení tohohle filmu, něco mi říkalo, že se mi to bude líbit. A trefa přímo do černého. Zábavná a humorná komedie, v níž jsem nenašel nic, co je jí vytýkáno. Cameron Diaz sice hraje pořád zase to samé, i když, pravda, už v dospělejší verzi, Kate Upton je čistě jen okrasa a z Nicky Minaj (jak z ní samotné tak z postavy, kterou hrála) se mi normálně chtělo zvracet, ale Leslie Mann svou pipku dala naprosto výborně a Don Johnson v tom minimu času, předvedl docela dost. Bavilo mě to, zasmál jsem se, častěji, než bych čekal. 3,5* ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Upřimně jsem to čekala horší a nakonec se to docela dalo. Dost jsem se i smála. Chvílema mi to ale přišlo dost trapný. Dávám lepších 55%. Na víc to fakt nebylo. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je spíš pro ženské, romantika nula a co se týče vtipu, chlap u toho jen tak sem tam zkřiví hubu. Což nemyslím nijak drsňácky, je to prostě fakt. Cameron Diaz tady vůbec není hezká, holt už je stará. Jo a taky v tom hraje ta zrůda Nicky Minaj. Jakože celkem ruce pryč, pokud si nechcete udělat holčičí večer, na kterém bych asi působil jako černý puntík na čisté čtvrtce. Proto za mě ne, nebavil jsem se vůbec. Ale pokud by mě někdo pozval na holčičí večer, samozřejmě bych nepohrdl! Ale pustíme si Robocopa. Původního. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý námět, ale bohužel, dějově zcela ztracené a nezábavné. Jediné, co mě alespoň trošku potěšilo bylo herecké obsazení - Cameron Diaz, a ve vedlejší roli i Taylor Kinney. Jinak slabota, rozhodně se to dalo vymakat lépe! :-) 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tri ženy sa spiknú a pomstia jednému neverníkovi. Celkom originálny námet kazí priemerné spracovanie. Komediálnu stránku zachraňuje Leslie Mannová, ktorá vydáva neskutočné zvuky pri svojom neustálom fňukaní. Cameron si vystačí s tým, že je krásna a tá tretia je bimbo do počtu. Škoda že tak dlho trvá (viac jak polovicu filmu), kým trojica mileniek uzavrie spojenectvo a začnú trápiť chudáka chlapa. Scenár holt príliš prepracovaný nie je, ale celkovo je výsledkom pohodová jednohubka. 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mi připadá, že Americká komedie je hodna mého úsměvu. Nebylo to vyloženě to pravé sametové, ale já se bavil. Hodně tento příběh stojí na herectví Cameron Diaz. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Radsej si pustite John Tucker must die. Je to sice o stredoskolakoch, ale na rozdiel od tejto "dospelackej" verzie sa to neznizuje k laxativam a vymenam samponu, dzizs. Plus vsetky postavy zdaleka nie su tak otravne a nebudete sa musiet pozerat na Coster-Waldaua hrat typka co si spini nohavice a vraza do skiel. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Přihodí se, že souhrou okolností se z vás stane ten člověk na dně. Může to vypadat jako děsný sranec, ale stará pravda je, že ode dna se odráží úplně nejlíp. Pokud cestou na hladinu najdete nějakou tu spřízněnou duši a životní směr, je to jen k plusu. Tenhle film to vystihuje. A jo, myslím, že my ženské jsme dost bláznivé, aby to byla pravda. Když se spojíme za jedním cílem, jsme krutopřísné. Po dlouhé době komedie, která mě rozesmála od srdce a úsměv mi vydržel i ve frontě u přeplněných hajizlíků. + Soundtrack na jedničku. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Komedie jednoznačně pro ženy nebo fanoušky Cameron či Leslie Mann. Mě se týká to druhé (Leslie mám v TOP herečkách), ale i tak musím upřímně říct, že to nebyla bůhvíjak vtipná záležitost. Přitom námět je docela dobrý a režisérovo jméno je i u takových bijáků jako "Zápisník jedné lásky, "John Q." nebo "Je to i můj život". Bohužel těch vtipných momentů, kdy se zasmějete nebo vyprsknete smíchy je o hodně méně, než těch, kdy jenom rychle čtete titulky a váš úsměv je naprosto v klidu. Na druhou stranu touto komedií zaplácnete jeden nedělní večer, kdy se chcete podívat na něco, co si přeje zejména vaše drahá polovička :) Lehoučký nadprůměr je asi nejspravedlivější. 60% (with J.) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Typicky ukričaná ženská americká komédia, ktorá dejom ani nemôže veľmi prekvapiť, takže plusové body sa snaží získať uvoľnenými, čo najpotrhlejšími hereckými výkonmi. Nebyť tam tých dvoch pojašených báb, pre ktoré mám (priznám sa) stále slabosť – sexi Cameron Diaz (aj keď na tej sa už rapídne odrážajú pribúdajúce roky a mohla by už konečne presedlať na iný typ rolí) a hysterická Leslie Mann – tak idem s hodnotením nižšie. Takto to je celkom stráviteľná jednohubka. Niežeby som sa vyslovene smial na plné hrdlo, ale pri niektorých správne vypointovaných hláškach mi jemne kútiky úst zodvihlo. Škoda len, že tie sú občas prevážené zbytočným fekálnym humorom, ale tak čakal horšie, oveľa horšie. Keď sa k tomu postavím s nadhľadom (ako inak k filmu s Cameron Diaz, v ktorom zase raz balí/ničí chlapov) tak sa s tým jeden večer dá bez akýchkoľvek problémov zabiť. Aj keď ku konci je tu už až príliš zdĺhavé, ako diváka ma to v závere stratilo a bolo mi úplne jedno ako to celé skončí. Ale v tomto (sub-)žánri „komédie pre ženy“ sa urodili omnoho nestráviteľnejšie kúsky. Other Woman je pozerateľná, občas zábavná, občas otravná, avšak nič viac ako jednohubka. Menej otravná ako som čakal. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Komedie mě docela mile překivapila. Byla tam i docela vtipná myšlenka. Když baby zapojí mozek a zapomenou na žárlivost - prostě sokyně se zbavíte tak, že z ní uděláte kámošku. Tu nejlepší. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stupidní, stupidní, stupidní. Scénář nebyl zvládnutý vůbec a všechno ostatní stálo taky za nic. Ale je pravda, že se objevilo pár momentů, při kterých jsem se upřímně zasmála. Proto nedávám "odpad". Výjimečně, ale opravdu jen výjimečně, to bylo vtipné. Praštěná ptákovina, kterou podruhé vidět nepotřebuji. 2* ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Chmm. Tak trochu nevtipný film s pár scénami, které ale na moc dlouhou dobu v hlavě neuvíznou. Diaz je už fakt stará a Minaj s její obr prdelí tam příliš mnoho umění nepředvedla. Vlastně to je jen 109 minut dlouhá reklama na iPhone, během níž je vám vlastně jedno, co se na plátně bude dít... 40% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Kate Upton je kus a Jamie Lannister je super sviňák, a toť tak vše, co táhne film aspoň k průměru. Napsal to člověk s IQ 100 a obsadil do dvou hlavních ženských rolí (už bohužel) stárnoucí rachotiny a k nim přidal jednu prsatou blonďatou modelku s přírodním tělem a jednoho slizkýho hezounka, a do toho všeho namíchal dialogy totálně o hovně a sem tam i nějakej ten pseudovtip s hovnem a průjmem. Ale jak říkám, nebejt těch dvou - Upton a Coster-Waldau - film by kolem mě prosvištěl jako fekální střela mířená do řad průměrého filmu i obecenstva. Jestli tohle má bejt jako film o ženách pro ženy, celkem bych se chtěl všem ženám za všechny chlapy omluvit, že to natočil zrovna chlap. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádný film století, jen taková blbůstka na deštivý den, ale za to zábavná:-) objevuje se tam spousta humorných situací, všechno je brané tak nějak s nadsázkou a nadhledem, a to se sem skvěle hodí. Ani jsem to moc nečekala, ale pobavila jsem se:-) ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je ubohý, slepiciózní a příšerně hysterický a občas i nechutný, ztráta času. Nedalo se to vydržet ani do půlky. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to, bylo to vážně otřesný. Jediné kdo to zachraňoval byla Leslie Mann, jelikož její postava zhrzené ženy byla zábavná, ale to je tak asi vše! Cameron Diaz vypadala neuvěřitelně staře a to jsou s Leslie Mannouvou stejné ročníky, proklel bych vizážisty! Jamiemu Lannisterovi asi docházejí peníze, že točí takové věci?!? WTF?? Cameo role Nicki Minaj a Kate Upton, no tak to byla taky fakt bomba!!! Nene, tento film již nikdy více, děkuji... ()

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama