Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Recenze (371)

Everyone 

všechny recenze uživatele

Stačilo by, aby se pohlaví protagonistů obrátilo a snímek by budil to největší pohoršení. Je mi z toho zle. Co je to za humor, resp. vůbec za přístup, nejsmutnější je, že to lidem přijde normální - kopneme ho do koulí (a ještě se tomu zasmějeme) vs. kopneme ji do vaginy...dáme mu estrogen (a ještě se tomu zasmějeme) vs. dáme ji testosteron, ať ji vyrazí vousy, chlupy na hrudi a kolem dvorců...je vidět, že scénář psala zhrzená ženská, která si užívá gender-ový posun do rádoby uměleckých mezí, které jsou bohužel více, než reálné a co víc, posouvá je do femininně (možná lépe řečeno feministicky, ale někdy se tyto pojmy kryjí, ba co víc, jsou posunuty k zvrácené normálnosti, která je běžně přijímána) humorné roviny (kde muž znamená, co? houpající se pytel psa? nebo snad společenský přívěsek? nebo možná ještě hůř...). ___ Navzdory diskriminaci a vypočítavosti, kterou budí současný společenský odraz scénáře, musím vyzdvihnout zejména sympatickou Leslie Mann. Kate Upton - ta, ať se do filmu nehrne, to byl herecký děs - snad srovnatelný s Paris Hilton. Cameron Diaz tyto role sedí, jak p.del na hrnec. ___ Nevadí, že to nebylo vtipné, ale co mi vadí, že to bylo stupidní a nechutné (v té své bipolárně diskriminující feministické schématické ideji "genderové rovnováhy", která prokresluje celý děj a dopisuje mezi řádky). ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale já se fakt bavila. Je to takové přijemně střeštěné. Bohužel občas i trapné, takže ve výsledku průměr. Ale stojí za shlédnutí :-) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, obsazení slušné, leč provedení dosti chabé. Herci přehrávají, děj se hrozně táhne a sposta situací je nedotažených. Za mne promrhaný potenciál. slabší průměr ()

tammsin 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nevtipné. Leslie Mann je nervy drásající (ve smyslu - pojetí její role je pro mě vyloženě nesnesitelné až odpudivé). Drsnou právničku na úrovni pronásleduje ubožačka v domácnosti aby nakonec spojily síly proti nevěrnému manželovi. Opravdu bylo třeba komediální námět změnit v tragédii? Trapnost z tohoto filmu přímo kape. Cameron Diaz hraje i v komediích, kterým se dá zasmát, ale tohle je vpravdě krok vedle a byl by skutečně obrovský skok pro lidstvo, kdyby už nic jako tohle nespatřilo světlo světa. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Jako pěkná holka ta Uptonka je, ale kde nechala zadek vám zůstane záhadou i v tomto filmu. Velká škoda toho trapného konce, scénáristům chyběla jakákoliv invence, jak už bývá poslední dobou zvykem. Koukat se na to dalo, nevím, proč tady někteří zmiňují uječenost. To jste si jako mysleli, že ústřední trio tedy tři ženské nebudou těžit právě z tohoto stereotypu? Tak to se příště zamyslete, než si nějaký film pustíte, protože já to očekával. Jinak jako vždy, z tématu se dalo zapojením mozkových závitů vytěžit i víc, no skutek utek. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se královsky bavila :D Asi je to tím, že jsem žena a že mám podobnou zkušenost s takovým mužem. Cameron je prostě skvělá, ta ženská nestárne! A Leslie hrála podvedenou manželku tak skvěle, že jsem na chvíli zapomněla, že jenom hraje. Po dlouhé době komedie, která mě skutečně pobavila. Herecké obsazení je moc příjemné, nikdo tam nijak extra nevadí. Rozhodně těch 109ti minut nelituji. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Cuntslayer, teda chtel jsem rict Kingslayer aka Ser Jaime Lannister (N.Coster-Waldau) zahral to co se od nej cekalo, i kdyz mozna trochu víc nez jen prumer :) viz. jeho hilarious konec. Kazdopadne Kamí Diazová perfektni jako vzdycky, L. Mann spíše semi-annoying (jak herecka tak postava mi proste nesedi/la) a Kate Upton je proste fajn a hodí se do filmu perfektne.. V overallu prijemna babska komedie s malo overused / cliche pribehem; u ktere se clovek opravdu i zasmeje coz je v dnesni dobe celkem rare.. co mi ale trochu zkazilo pozitek s filmu a kvuli kteremu jsem se nakonec rozhodl dat "pouhe" 3* byla fat ass attention whore Mickymouse => Nicky Minaj, ktera by tocit do budoucna opravdu radsi nemela. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska scenáru žiadne veľké prekvapenie. Film obsahuje malé množstvo vtipných rozhovorov, jedine záver má vydarené momenty. Jedno však je isté – Cameron is stil beautiful! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, hlavním popudem, proč jsem se rozhodl zařadit první regulérní komedii multifunkčního Nicka Cassavetese do svého programu, byli tři králové (pardon královny) uvedené na plakátech propagujících snímek. Dokonalá manželka nekazící žádnou legraci Leslie Mann, atraktivní Charlieho andílek mající v repertoáru nemalou řádku šílených rolí Cameron Diaz a Kate Upton..........no prostě Kate Upton v bikinách (pánové asi nemusím vysvětlovat :D). Asi jsem čekal něco právě ve stylu "crazy Diaz" něco jako Mejdan v Las Vegas, Prostě sexy nebo Něco na té Mary je, ale dočkal jsem se pouze pobřežního plavkového běhu Kate Upton.......řekněme si to narovinu neprojít na samotném závěru Coster-Waldau skleněnou výplní, tak to bylo tak na jednu hvězdičku :( ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Králokat se objevuje v další romantische komedii, která byla asi tak třeskutá, jako dostat to střepinou z granátu. Tři důry se rozhodnou, že se domluví na chudáka Nikolaje, protože je jen sprostě využívá a zneužívá. Ony prostě nemůžou pochopit, že má tak velké srdce, do kterého by se jich vešlo daleko víc. No a tak se rozhodnou udělat mu ze života peklo. Nejlepší scéna: Doga, co sere na plovoučku. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Nuda. Další. Cameron Diaz už by to pomalu měla zabalit, poslední dobou už to vážně není ke koukání, přesněji řečeno to spěje do sraček. Účast Nicki Minaj beru jako nepovedený vtip. Jedno plus je za celkem neotřelý ústřední motiv, zbytek je ale průměr či slabota. Jako komedie to moc nefunguje, protože se není čemu smát. Zřejmě nejsem cílovka. 2* ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Teenagerská Béčková komedie se starými Ačkovými herci. Ne že bych se párkrát nezasmál, ale hrubě převládal pocit trapnosti za herecké výkony. A Leslie Mann? Ten její afektovaně upištěný projev? To je na Zlatou malinu. Podle mne režisér totálně nezvládl ukočírovat herce. A závěrečná scéna face to face konfrontace, to mi připadalo jako z nějaké nevtipné grotesky. Už jen chybělo, aby si Nikolaj nasadil buřinku a točil bambusovou hůlkou. Jednou a dost... ()

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Tak tato trochu zblbělejší komedie a neměla vůbec ale vůbec špatnej příběh, ale potom co se objevila Kate Upton jsem se do ni zamiloval, nádherná to slečna :-), nehodí se to, za to se omlouvám, ale chcu ji domů! ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé, nudné, průměrné, nepříliš zábavné a rychle zapomenutelné. Prostě to nefunguje, o pokud nemáte velkou slabost pro mladou krásku Kate Upton, raději jděte o dům dál! ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se smála. Chvílemi. Ale co si budeme povídat, je to typická béčková komedie pro zhrzené manželky a milenky. Děj je v podstatě celkem průhledný, Cameron je stará a L. Mann je už od prvního pohledu dost hysterická. Dvě hvězdy jsou až až. ()

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama