Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (371)

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zklamání a tři hvězdy s odřenýma ušima. Potenciál film má: hlavní příběhová linka filmu je plná komediálního potenciálu, ale ten tvůrci vůbec nevyužili. Tady někdo postavil film jen na nápadu, který ale nerozvinul při psaní scénáře a držel se u země. Ačkoliv je obsazení sympatické a pro Cameron Diaz mám velkou slabost, obsazení film prostě nezachrání. Že by snad nevydařený pokus o chytrou komedii? Komedie co má tak dvě nebo tři scény u kterých se člověk pousměje ale to je vše. Teď nevím... nechám si to rozležet.. zda to hodnocení nezměním na dvě hvězdy protože...... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(UCI Kinowelt, Potsdam, Deutschland, 4.5.2014) Jedna za všechny je naprosto typická americká komediální jednohubka, která průběhem děje snad ani nemůže diváka nějak překvapit, takže plusové body musí sbírat pomocí hereckých výkonů a vtipných scén. Obě jmenované substance byly v rámci žánru průměrné. Leslie Mann byla občas kvůli svým hysterickým výlevům trošku na pěst, nicméně hrát umí, měla akorát špatnou roli, avšak výkony Kate Upton a Nicki Minaj jsem shledal celkem unylými. Cameron Diaz je už vážně "vyčochtaná", ale svou roli ještě zvládne zahrát. Co se vtipných scén týká, tak musím uznat, že jsem se nejednou dobře nasmál, takže mise splněna. Zkrátka snímek, který je jedno velké staré známé klišé, které degraduje ženské pokolení, ale když se bere s nadhledem, tak pobaví. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipné, originální a kvalitní už vůbec ne. Herr direktor vsadil boty na stehna a ňadra velikosti Dé, což v mém případě zafungovalo. Neustále pohledy do výstřihů odváděly mou pozornost od jalových dialogů a celkové problematiky, která je mi cizí (podvádí vás milenec, jež má Jaguára za 300,000 dolarů). Na ozdobu tam prcli tu prdelatou černošku s šikmýma očima, což mě nechalo chladným jako Hodora na šestkráte otitulovaná Deanerys! 60% Celosvětový výdělek k 24. 8. 2014: $194,384,548, což je 4,86 násobek budgetu ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Komedie jednoznačně pro ženy nebo fanoušky Cameron či Leslie Mann. Mě se týká to druhé (Leslie mám v TOP herečkách), ale i tak musím upřímně říct, že to nebyla bůhvíjak vtipná záležitost. Přitom námět je docela dobrý a režisérovo jméno je i u takových bijáků jako "Zápisník jedné lásky, "John Q." nebo "Je to i můj život". Bohužel těch vtipných momentů, kdy se zasmějete nebo vyprsknete smíchy je o hodně méně, než těch, kdy jenom rychle čtete titulky a váš úsměv je naprosto v klidu. Na druhou stranu touto komedií zaplácnete jeden nedělní večer, kdy se chcete podívat na něco, co si přeje zejména vaše drahá polovička :) Lehoučký nadprůměr je asi nejspravedlivější. 60% (with J.) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tri ženy sa spiknú a pomstia jednému neverníkovi. Celkom originálny námet kazí priemerné spracovanie. Komediálnu stránku zachraňuje Leslie Mannová, ktorá vydáva neskutočné zvuky pri svojom neustálom fňukaní. Cameron si vystačí s tým, že je krásna a tá tretia je bimbo do počtu. Škoda že tak dlho trvá (viac jak polovicu filmu), kým trojica mileniek uzavrie spojenectvo a začnú trápiť chudáka chlapa. Scenár holt príliš prepracovaný nie je, ale celkovo je výsledkom pohodová jednohubka. 5/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama