Reklama

Reklama

Aristokočky

  • Česko Aristokrati - Aristokočky (více)
Trailer

Obsahy(1)

V době, kdy slavná Eiffelovka byla ještě mladá, žila v Paříži jistá excentrická milionářka a ta měla čtyři kočky: Dámu a její koťata Berlioze, Toulouse a Marii. Nebyly to kočky ledajaké - Dáma měla fantastický rodokmen a Berlioz, Toulouse i Marie byli ohromně umělecky nadaní - zkrátka pravé aristokočky! Není divu, že se jim paní milionářka rozhodla odkázat veškeré své jmění. S tím se ovšem nedokázal smířit sluha Edgar a začal vymýšlet ďábelský plán, jak se Aristokoček zbavit. Ještěže se v pravou chvíli objevil statečný kocour O'Malley, který přišel aristokočkám na pomoc a ukázal, co je to být aristokočka ducha! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude takový ten klasický příběh o tom, jak kočičí dáma bude nafrněná a nebude chtít kluka z ulice, ale v tomhle směru je ta romance vlastně úplně jiná a velmi krásná, což mě potěšilo. Jinak je to klasický příběh od Disneyho, který je prostě prvoplánově krásný. Ale ta kresba se mi víc než zamlouvala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $55,675,257Tržby Celosvetovo $69,600,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,301,907Tržby za predaj DVD v USA $40,314,737║ Príbehovo ide o jednoduchú skladbu ale za to tu je namiešaná pestrá paleta humoru, zábavných kiksov hlavne v momentoch, keď sa na scéne objavia psi, ďalej aj pesničky potešia a všetko to je zabalené v skvelej kreslenej animácii. /80%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Clemmons, Ken Anderson, Frank Thomas, Eric Cleworth, Julius Svendsen, Ralph Wright, Tom McGowan, Tom Rowe .. Everybody wants to be a cat. Kočičí naivita a povýšenost versus lidská chamtivost v roztomile animovaném snímečku, který svou hezkou, nenásilnou formou baví a vychovává. Pohádkový příběh je prostý leč funkční, jak se na produkční stáj Walt Disney sluší a patří (-lo?) s humorem předkládaným s lehkostí a uhlazeností, kde si každý z rodiny něco malého uzobne. Ruční animace oku lahodí, písně jsou perfektní, honičky se psy vtipné, románek srdceryvně růžovoučký - prostě AristoCats. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Taková rozháranější Disneyovka s jednoduchým příběhem a paletou parádních charakterů. Psi na motorce připomenou taškařice Laurela a Hardyho a strejda houser z Moravy potěší. Krásná animace, přeslazená romantická linka, vtipné hlášky. Nejde sice o klasiku, ale připomene časy kdy Myšák nejel na jistotu a experimentoval. Nie sme sliepky, sme husy. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre, ale na najvacsie Disneho slagre sa to zdaleka nechyta. Na to je to az prilis rozharane, s nedisciplinovanou dramaturgiou a prilis vela hlavnymi postavami. Viac nez Disneho mi to prpominalo zalezitosti od Dona Blutha 7/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fantastická Disneyovka s na Disneyho pomerne netradičnou kresbou výborne pracuje so svojim jednoduchým no originálnym námetom a ťaží maximum zo situovania príbehu do prostredia Paríža a jeho okolia. A hudba je úplne fantastická! Piesne sú jednoznačne to najlepšie, čo som v Disney produkcii počul. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší disneyovka, kterou jsem zatím viděl.. přišlo mi to jako recyklace Trampa a Dalmatinů.. které však chyběl nejen humor, ale také emoce... husy byly sice super, ale to k medailovému zisku nestačí.. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

U nas temer neznama disneyovka patri do nejuzsiho vrcholu tvorby studia. Nadherna animace a uzasna "vyprava", mile podany jednoduchy pribeh, sympaticke postavy... a ta atmosfera stare Francie... Nadhera! Nektere u nas proflaknute kousky (Popelka) se tomuhle nemuzou ani rovnat. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Tolik vaty, že by se s ní daly vycpat všechny kočky ve filmu. Už tak slabý příběh se nikam neposouvá, stojí na místě a vyloženě jen 'blbne'. Tohle že má být jeden z Tarantinových oblíbených filmů? :-() ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 14.4.2009 - réžia slovenského znenia (STV) = --- TECHNICKÁ POZNÁMKA: Na DVD je síce český dabing, ale s jednou raritou. Tie britské husi sú totiž dabované po slovensky !!! :-) A názov je naozaj ARISTOCRATS - ARISTOCATS. (7.3.2008) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Extra slabý příběh, emoce a chemie mezi zvířaty moc nefungují, ale písničky tam jsou skvělé. Na konci se z paní stane crazy cat lady a furt vypadá stejně příčetně. Nechápu. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Mé kočičí srdce zaplesalo a vydrželo mu to celý film. Milé, krásně zpracované. Nečekejte velké dějové zvraty. Jde o krásnou romantickou pohádku s hodně kočkami, skvělým hudební stránkou, hezkou animací a milým příběhem. Kočky jsou skvělé a O'Malley gentleman z ulice. K tomuto filmu se budu velice rád vracet! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Kočičky! Uznejte, pro milovníka koček je tohle božská podívaná. Kočka kam se podíváš. Každá má svůj osobitý charakter a všechny dohromady tvoří jedinečný chlupatý tým. Everybody wants to be a cat! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jedna zo starsich disneyoviek ktora potesi maximalne tak vynikajucou animaciou, pribeh je celkom nuda a i humoru je tu pomenej. za pozretie to stoji len kvoli faktu ze to bol posledny film ktory odsuhlasil sam walt disney pred svojou smrtou... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Kočky nepatří mezi moje oblíbená zvířata, (jsem zkrátka pejskař), na některé filmy pro děti už jsem navíc asi opravdu stará. Ani se nedivím, že je u nás tenhle kousek tak málo známý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příběh není dost propracovaný jako u ostatních pohádek, takže je to trochu nudnější, ale jinak to máš vše, co správná Disney pohádka má mít. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to takové pohodové, milé, s pár jemnými humornými scénami (a pár infantilními, no, bohužel) a pro děti je to naprosto vhodné. I ty písničky se dokonce dají v klidu poslouchat, a to tyhle muzikálové animáky zrovna dvakrát nemusím. Jenže i tak jsou Aristokočky vyloženě pro děti, takže jsem z nich nic moc kromě příjemného pocitu neměl. Navíc znovu už to vidět nemusím. Ale jak už jsem psal, je to fajn a za zhlédnutí to stojí určitě. 3* ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Heh menej znama Disneyovka s výbornými charaktermi ... :D Psí gang, Husi, anglicanky .. je tam toho plno, ale co charakter to perla ;) ()

Reklama

Reklama